EVET, O SALON AKÇAABAT’IN ve AKÇAABAT O SALONU AK PARTİ’YE EMANET ETTİ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Talat ÇAKMAK, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa MISIR’ın bir gazeteye verdiği demeci değerlendirdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE’nin iktidar partisinin ilçe başkanı olduğunu ve ilçede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı temsil ettiğini dile getiren AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ÇAKMAK, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa MISIR’ın, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, ilçemiz muhtarlarıyla ilçe belediyemiz salonunda yaptığı toplantıda AK Parti İlçe Başkanı için  “Orada ne işi var?” sözüyle akıllara zarar bir açıklama yaptığını vurgulayarak şunları söyledi:    

“Galiba ilçe başkanı siyasette yeni… Kendi partisinde siyasi deneyimi olan kişiler  İYİ Parti ilçe başkanına ‘Evet o salon belediyenindir. dolayısıyla Akçaabat’ındır, ancak Akçaabatlıların o belediyeyi, o salonda ne işi var dediğin, Ahmet Hüseyin ALTINTEPE nin ilçe başkanlığını yaptığı AK PARTİ ye emanet ettiğini söylemelidir. Herhalde Sayın Mısır bunu henüz kabullenebilmiş değil. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da AK Partili olduğunu unutmuş sanırım. Ne yani, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Akçaabat’a geldiğinde her hafta bir mahalle ziyareti yapan muhtarların hizmet beklediği ve sorunları taleplerini ilettiği Ak parti grubunun başkanı olan ilçe başkanınımı yanına alacak yoksa halkımızın muhalefet görevini verdiği ilçe başkanınımı yanına alarak proğramlara katılacak, ziyaretler gerçekleştirecekti?

Ayrıca “AK Parti İlçe Başkanı’nın diğer ilçe başkanlarından farkı nedir?” diye soruyor. Sayın başkan, AK Parti İlçe Başkanı’nın farkı, sizin partinizin asla göremeyeceği, iktidarda olmasıdır. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimlerindeki tablo ortadadır, Akçaabat’ta  hem genelde hem yerelde Akçaabatlı hemşehrilerimizin açık ara birinci parti yaptığı siyasi partinin başkanıdır. Bu fark sizin için yeterli olmalıdır.

Sonuç olarak hangi salonda kim var, kim kimlerle buluşmuşlar, kim kim ile ne konuşmuş gibi konularla uğraşmaya siz devam edebilirsiniz. İlçe başkanımız sn. Altıntepe nin gündemi sizinkinden çok farklı tabii ki;  Millet hizmet bekliyor; AK Parti İlçe başkanımızın gündemi, Akçaabat’ın 2020’de yapılacak katlı otoparkı, adalet sarayı, Trabzon Üniversitesi’nin ilçemiz için hayati önem taşıyan kampüs alanı, sahil düzenlemesi, spor salonları, Akçaabat ile Trabzon merkezlerini birleştirecek projeler, Akçaabat’ın belki de geleceğini bünyesinde barındıracak turizm destinasyonları, şehir hastanesi, yeni ve özel eğitim kurumları gibi konularla ilgilenmekte. Bu da siz ile ilçe başkanımız arasındaki sorduğunuz diğer farklardan biri. Ak parti Akçaabat ilçe teşkilatı olarak, ilçe başkanımızın, büyükşehir belediye başkanımızın ve Akçaabat Belediye başkanı mızın tam destek arkasında olduğumuzu bildirir, saygılar sunarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber