Tırın bu kez ki adresi Yozgat oldu. Teşkilat tarafından Cumartesi günü saat 18.00’de Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Uğur Işılak konseri düzenlenecek. 
Teşkilat Başkanlığını Yozgatlı genç işadamlarından Tahir Ersöz’ün yaptığı Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından 81 ilde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistmi ve Yeni Anayasa’yı insanlara anlatması için tır Yozgat Cumhuriyet Meydanı’ndan konuşlandı. İki gün boyunca Yozgatlılara hem görsel hem de yazılı materyallerle 16 Nisan referandumunun önemine işaret edilecek. 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tırı ziyaret edenlere süreci anlatan materyaller de dağıtılıyor.
Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Tahir Ersöz, şuana kadar 50’nin üzerinde ile giden tırın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni anayasa konularının yanı sıra neden evet denilmesi gerektiğinin videolarla anlatıldığını söyledi. 
Türkiye genelinde referanduma evet çalışması başlattıklarının altını çizen Ersöz, “Türkiye genelinde referandum çalışmasını başlattık. Bundan sonra bütün illeri tek tek dolaşıp Cumhurbaşkanımıza referanduma evet için destek vereceğimize söz veriyoruz” dedi.
KONSERE DAVETLİSİNİZ
Ersöz, Cumartesi günü saat 18.00’de Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Uğur Işık tarafından verilecek olan konsere tüm Yozgatlıları davet etti. 

Editör: TE Bilişim