Hendek %70 “ EVET “ Dedi

25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, balkon konuşması yaparak halkı selamladı.  

Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci bir konuşma yaparak “ Seçimin başta ilçemiz olmak üzere tüm Sakarya’ya Türkiye’mize Vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize sandıkta vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz’’ Dedi.

Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun da konuşmasında ‘’Hendek’imize Sakarya’mıza Türkiye’mize İslam alemine mübarek olsun inşallah, süreç boyunca çalışmalarını hiç bırakmayan gözbebeğim kadın kollarımız teşkilatına sonsuz teşekkürlerimizi şükranlarımı sunuyorum. Kapı kapı, gece gündüz demeden çalıştılar, çalışmalarımızın karşılığını aldık, emek veren herkese teşekkür ediyoruz’’ Dedi.



Sofu hep birlikte “ EVET “ dedik Türkiye kazandı

Sofu konuşmasında ‘’ Kadın Kollarımızın, yağmur çamur demeden ev ev gezerek yaptıkları ev toplantıları ve özverili çalışmalarından dolayı tüm kadınlarımıza, ablalarımıza annelerimize teşekkür ediyoruz. Aynı özveri ile çalışan genç kardeşlerimize,bu seçimde de tüm seçimlerde olduğu gibi destek olan Hendek Halkına da teşekkür ediyoruz. Bizler sizle hep birlikte “ EVET “ dedik Türkiye kazandı, hep birlikte güçlü Türkiye dedik Cumhurbaşkanımızı yere baktırmadık hep birlikte Hendek’te 70% gibi oyla referanduma etki ettik katkı sağladık. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz, durmak yok yola devam’’ Dedi
Hendek yine kendisini gösterdi



Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Hendek’in yine kendisini gösterdiğini belirterek “ Hendek meydanlarda olduğu gibi sandıkta da kendisini göstererek çok ciddi bir katkı sağlamıştır. Gençliğe en büyük desteği vererek Milletvekili seçme ve seçilme yaşını 18 e düşürdüğü için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Yağmur, çamur gece,  gündüz demeden ailelerinden ayrı, hizmetlerini eksiksiz yerine getiren kadın kollarımıza yönetimine, kendi geleceklerine sahip çıkan gençlerimize, sandığa gidip evet oyu kullanarak bizleri onurlandıran, Hendek halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimde bize AK Partili kardeşlerimizin oy verdiği gibi MHP’ li kardeşlerimize de bizi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her ne olursa olsun Hendek birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacaktır. Huzurlu bir seçim atlattık ama sorumluluğumuz çok artı, bizlerin omuzlarına yüklemiş olduğunuz yük ağırlaştı, Hendek Belediyesi var gücü ile çalışmalarına devam edecektir. Durmak yok yola devam’’ Dedi.



Bu Şarkı burada bitmez

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de konuşmasında ‘’ Hendek halkı hep arkamızda oldu. Hendek Halkına ne kadar teşekkür etsek azdır, hanım kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, hepinizden Allah razı olsun. Bu bir seçim değil referandumdu ancak bizde Hendek’imizle, kadın kollarımızla, gençliğimizle, halkımızla gurur duyuyoruz, hepinizden Allah razı olsun. Biz bu yola çıktığımız zaman, bu şarkı burada bitmez dedik. Hendek her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında oldu.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanlığı döneminde Hendek’e geldi. Hendek’te Salman Dede’de ilk seçim startını vererek, Her şey sizin için her şey Türkiye için, dedi. Hendek yine Cumhurbaşkanını yalnız bırakmadı. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaptığımız hizmetler helal, hoş olsun. Hükümet Sistemimiz gelecek nesillere armağan olsun, hayırlı olsun‘’ Dedi.


Konuşmaların ardından, havai fişek gösterisi ile birlikte coşkulu kutlama yapıldı.