Haberler

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Açısından Zor Bir Gündü

Güncelleme:

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce 4-0 mağlup oldukları Tottenham maçının ardından, "Cenk Tosun açısından zor bir gündü" dedi

İngiltere Premier Lig'de Everton'ın deplasmanda Tottenham Hotspur'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Everton Menajeri Sam Allardyce, müsabakaya ilk 11'de başlayan, 62 dakika sahada kalan ve İngiliz basınıyla taraftarların beğenisini toplayan Cenk Tosun ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TAKİ PERFORMANSINI GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM"

Ağır mağlubiyetin ardından Allardyce, "Cenk Tosun açısından zor bir gündü. Ona hücumda yeterli desteği verirsek, Beşiktaş'taki performansını göstereceğini düşünüyorum" dedi. Deneyimli hoca mücadeleyi de değerlendirirken "Bazı oyuncularım hemen pes etti. Profesyonelliklerinden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Takımımı geldiğimden bu yana ilk kez böyle gördüm. West Bromwich maçıyla yeni bir sayfa açmalıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

ver çoşkuyuuuuu:

ingiltere ligi bizim türkiye ligine benzemez cenk efendi. Sana en fazla 1 sene veriyorum aha buraya yazıyorum 1 sene içinde everton seni şutlar kapı dışarı. . Türkiye liginde iş yaparsın ama avrupada kesinlikle şansın yok, bir mesut özil olamazsın imkansız.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet ÇETİNBİLEK:

Senin futboldan anlamadığın besbelli. Maçı izlesen Cenk Tosun hakkın da böyle konuşamassın. Tüm herkez gördü ki o takım da en son gönderilecek oyuncu Cenk TOSUN dur. Gurur duymak gerekir böyle bir değere sahip olduğumuz için, karalama yapma.

yanıt0
yanıt0
Baba vanga:

cenk arif susam gibi gezdi durdu

0
0
yanıtYanıtla
E.y:

O savunmayla küme düşer everton savunmanın arkasına top atılıyor savunmada herkes uyuyo birbirine bakıyo hücum hattına top getiren zaten yok takımda yazık oldu cenke

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title