Etkinlikler Devam Ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ilçemizde tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinlikler Devam Ediyor

Saat 09.00’da ilçemiz Atatürk Anıtı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan tören ardından hava muhalefeti nedeniyle ilçemiz Kapalı Spor Salonu’nda devam etti.

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak BUYRUK, Garnizon Komutanı/İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat ÖZCAN, İlçe Emniyet Amiri Aslı ÖZCAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu harikulade kareogrofi ile başlayan gösterilerin ilerleyen bölümünde ilçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından ilçemiz Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR ve Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI çocukların ve halkımızın bayramını kutladı.

Samsun Halk Dansları Topluluğu, Atatürk İlkokulu ve Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği gösteriler izleyicilerden büyük alkış toplarken özel ve duygusal anların da yaşanmasını sağladı. Bu özel ve duygusal anların yaşanmasına gelirsek eğer en büyük alkış ise tabi ki Haşim ve Zehra Tarı Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri İsmahan IŞIDI, Melike ÇİL ÖZDEMİR ve Tuğçe ALBAYRAK’a ait olmalı. Çünkü büyük bir özveriyle eğittikleri özel çocuklarımız “Lirik Dans ve Harmandalı” gösterileriyle salonu dolduran yüzlerce Gerzeliden büyük alkış aldılar.

Gerçekleştirilen gösteriler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere düzenlenen hediye takdim töreni ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER