Bu kırışıklıklar cilt yapısında bulunan ve kısaca iyi görünümü sağlayan temel elemanların eksikliğinden kaynakladığı için bu eksikliklerin giderilmesi gerekir. Bunun için de tedavisi uygulanmaktadır. Tedavi ultrason ile uygulanır ve herhangi bir ameliyatın riskler ile iyileşme süreçlerini taşımaz bu nedenle ameliyata kıyasla daha kolaydır. Hasta tedavi sonrasında hiç zaman kaybetmeden sosyal hayatına dönebilir, çalışıyorsa işine devam edebilir.

Dual Terapi Yöntemi Nedir?

Ciltte oluşan görünüm bozuklukları kişilerdeki estetik görünümün kötüleşmesine sebep olabilmektedir. Bu gibi durumlar genetik faktörlere bağlı olabildiği gibi dış faktörler etkisi ile sonradan da oluşabilmektedir. Kılcal damarların deri altından çok belli olarak kötü bir görünüm oluşturması, pigmentlerle ilgili görünüm bozuklukları gibi deriyi ilgilendiren birçok estetik görünüm kişilerde mutsuzluğa sebep olmaktadır.

Bu tip sorunların çözümü ise dual terapi ile mümkündür. Tedavinin uygulanması oldukça kolaydır ve kısa sürede etkili sonuçlar almak da mümkündür. Deri ile ilgili görünüm bozukluğuna yol açan hemen hemen her sorunu dual terapi ile çözmek mümkündür. Bunun için merkezlerine giderek tedavi hakkında görüşebilirsiniz.

Göz Altı Morlukları Göz altı morluğu toplumun her kesiminden her çeşit insanda sık sık görülebilen bir estetik problemdir. Özellikle insanların en çok dikkat çeken ve en çok göz önünde bulunan bölgesi yüz bölgesi olduğu için bu bölgedeki estetik problemler önemli bir sorun haline gelmektedir.

Göz altı morluklarının stres, yetersiz beslenme, uykusuzluk, yorgunluk gibi dışarıdan etkilenen sebepleri olsa da genetik faktörlerin de etkili olduğunu söylemek yanlış olmaz. tedavi aşamasında kolaylıkla tedavi edilebilen bir problemdir. Bu tip tedaviler pratik ve ağrısız seanslar ile uygulanan tedavilerdir. Hasta için rahatsız edici ve iyileşme süreci gerektirecek bir durum yoktur.

Editör: TE Bilisim