Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Etiler Marmaris Büfe Çekmeköy Taşdelen’de hizmette

Çekmeköy’de uzun yıllar ikamet eden Serkan Kaba, Murat Kaba ve Süleyman Çiftçi’nin el birliği ile kurmuş olduğu Etiler Marmaris Büfe Çekmeköy Taşdelen’de hizmete kapılarını açtı.. 
Uzun yıllar önce başlayan gıdadaki hızlı tüketim alışkanlığı, Etiler Marmaris Lezzet Yolculuğu ile bugün Türkiye’nin 15 ilinde toplam 49 şubesiyle devam ediyor.

Etiler Marmaris Büfe Çekmeköy Taşdelen’de uğrak yer olacak

Firma kurucularından Serkan Kaba ; Etiler Marmaris İstanbul yiyecek kültürüne kattığı değişmez lezzetlerini önce tüm Türkiye’ye ardından da yurtdışına taşımak hedefinde. Eğitimli ve dinamik personeli, kazandıran franchise yapısı, güçlü operasyonel desteği sayesinde her geçen gün kendinden söz ettiriyor. Çekmeköy Taşdelen’de hizmete başlayan Etiler Marmaris Büfe bölge halkımızın uğrak yeri haline geçek” dedi. 

"%100 Yerli, Kaliteli ve Güvenli" 

Serkan Kaba “%100 Yerli, Kaliteli ve Güvenli" sloganıyla, yüksek gıda güvenliği standartlarında üretim yapan Türkiye’nin en iyi tedarikçileriyle çalışan Etiler Marmaris 2010 yılında Türkiye’nin en iyi lezzet noktası seçildi. Türkiye'de hızlı tüketilecek lezzetlerde akla gelen ilk isim Etiler Marmaris, her gün bünyesinde çalışan 1000 kişiyle günde ortalama 20.000 müşterisine üstün hizmet vermekte. Çekmeköy Taşdelen'e kalitemizi görme adına herkesi bir kahve içmeye bekliyoruz" ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.