Haberler

Eşyalarını sokağa atan adam, pencere kenarında kahvaltı yaptı

Güncelleme:

İzmir Karabağlar'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi evindeki eşyaları sokağa attıktan sonra pencere kenarında kahvaltı yaptı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, evdeki eşyaları sokağa attı, bıçakla tehdit edip bir yandan da pencerenin kenarında kahvaltısını yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5654 sokakta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ş.Y., evinin penceresinden sokağa eşyalar atmaya başladı. Evdeki kıyafetleri de yakarak sokağa atan şahıs, eline aldığı bıçakla çevredeki insanlara hakaretler ve tehditler yağdırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri geldi.

PENCERE KENARINDA KAHVALTI YAPTI

İtfaiye ekipleri, şahsın bulunduğu pencerenin altına hava yastığı açarak atlama ihtimaline karşı tedbir alırken, bir yandan da şahsın bulunduğu evin kapısını açmaya çalıştı. Bu sırada Ş.Y., pencerenin kenarına kahvaltılık malzemeler getirerek yemek yedi. Bir yandan da çay içen Ş.Y., yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından eve giren polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ş.Y., işlemlerin ardından hastaneye sevk edileceği ifade edildi.

Eşyalarını sokağa atan adam, pencere kenarında kahvaltı yaptı

Eşyalarını sokağa atan adam, pencere kenarında kahvaltı yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabağlar İtfaiye İzmir Haberler

500

Yorumlar (9)

HAVACI GAZOZ CEMİL:

Evde kalanlar çoğu böyle. Maddi manevi çöküntü içindeler

7
0
yanıtYanıtla
DELİRTİYONUZ SONRA yok nie:

DELİRTİYONUZ SONRA yok nie

5
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Durmak yok, çıldırmak var.

3
2
yanıtYanıtla
ref:

Eşya nerede kagıttan başka bi, rşey yok

2
2
yanıtYanıtla
sinan:

Allah şifa versin. hem ona hem biz insanlara. hepimiz çıldırdık çünkü. adam gayet efendice ortalığı saçıp dökmüş. . kan yok kavga yok. . götür abiiiiiiii :))))

3
1
yanıtYanıtla
Kağan:

saldırgan ve çevreye zarar veren tiplerin dışarıda gezmesi normal değil. oradan bir çocuk geçse ölebilirdi.

2
1
yanıtYanıtla
ert:

Bu da benim kafadanmış

1
2
yanıtYanıtla
wanlı duman:

yavaş yavaş hepimiz sıyıracaz galiba

2
0
yanıtYanıtla
İhsan:

Yastık açmayın böyle pislikler atlasın temizlensin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title