ANA SAYFA > SAĞLIK > Estetik Müdahalelerde Uzman Eli

Estetik Müdahalelerde Uzman Eli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Estetik Müdahalelerde Uzman Eli

Vücudunuzda beğenmediğiniz ve değiştirmek istediğiniz noktalar varsa, iyi bir estetik cerrah arayışına girersiniz.

En iyi yorumları almış ve hastaları tarafından en çok sevilen doktora gitmek, sizleri hem rahatlatır hem de yaptıracağınız müdahalenin sonucu hakkında kesine yakın bilginiz olur. Kayseri estetik konusunda oldukça tanınan doktor Teoman Taşçıoğlu, insanların memnun olmadığı vücut bölümleri konusunda onlara yardımcı olmaktadır. Vücutlardaki sarkmalar ve değişiklikler zaman içerisinde kalıcı hale geldiği için sporla maalesef belirli bir süre sonra mümkün olmamaktadır.

Fazla Kilolardan Oluşan Sarkmalar

Sadece estetik görüntü için değil, aynı zamanda sağlık için de yapılan bu müdahaleler arasında en sık araştırılan ve tercih edilen Kayseri karın şekillendirme işlemidir. Kadınlarda doğumdan sonra, erkeklerde de bir anda verilen onlarca kilodan sonra karında şekilsizlikler oluşmaktadır. Bu şekilsiz durum ameliyattan başka hiçbir yöntemle maalesef giderilmemektedir. İnsanların hem psikolojisine yardımcı olan bu ameliyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, kliniği arayabilirsiniz.

Ciltteki Renk Dengesizliği

Bir diğer rahatsız olunan görüntü ise yüzdeki, vücuttaki ve derideki renk değişimleri yüzünden oluşan dengesizliktir. Bu durumun önüne geçmek isteyen kişiler, doktorla görüşerek Kayseri prp tedavisi hizmeti satın alabilirler. Bu deforme olmuş cilt tipindeki insanlara yardımcı olan tedavinin esas amacı, hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlayarak, görüntünün sağlıklı hale getirilmesini sağlamaktır. Kırışıklıklarda da oldukça faydalı olduğu bilinmektedir.

tanıtım

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı
Sonraki Haber Karşıyakalı tenisçiden çifte şampiyonluk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?