Esnaftan temizlik işçisine plaket « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

25 Nisan 2024 - 12:43

Esnaftan temizlik işçisine plaket

Esnaftan temizlik işçisine plaket
Son Güncelleme :

18 Ekim 2019 - 15:58

Kırıkhan ‘da  bir grup esnaf, çalışmasından memnun oldukları Kırıkhan Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Ümit Atan’ı plaket verdi.

Cumhuriyet Mahallesinde her gün belirli saatlerde gelerek caddeyi süpüren ve çöpleri alan Ümit Atan, ilk defa birilerinin yaptığı çalışmayı takdir ettiğini söyledi. Ümit Atan, “Bana gösterilen çalışma alanımı her zaman temiz tutmaya çalıyorum. Yaptığım bu çalışmaları beğenip beni plaketle onurlandırdıkları için esnafımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Kırıkhan Kapalı Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Turan İnci, Ümit Atan’ın işini yapmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Böyle çalışan kardeşlerimizin Allah sayılarını attırsın. Mahallemizin temizlik açışından hiç bir sorunu yok. Ümit Atan, kardeşimizin bu çalışması diğer arkadaşlarımıza da örnek olur inşallah” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.