'Esnaflarımın hizmetindeyim'

'Esnaflarımın hizmetindeyim'

28 Temmuz 2017 Cuma 19:23
'Esnaflarımın  hizmetindeyim'
9 Mart 2014 tarihinden bu yana Alanya Esnaf Odası Başkanlığı yapan Nuri Demir, yapmış olduğu açıklamasında her zaman esnafının yanında olduğunu söyledi. “Esnaflarımın iyi gününde kötü gününde, her zaman her yerde esnaflarımın yanında oldum. Olmaya da devam edeceğim” diyen Demir, şöyle konuştu: “Beni arayan her esnafıma da, elimizden geldiğince kanunlar çerçevesinde yardımcı olmaktayım. Bizler göreve geldikten sonra yapılamaz denen icraatları gerçekleştirdik. 700 e yakın esnaflarımızın muhasebe ve Sosyal güvenlik işlerini odamız bünyesinde tuttuk bundan sonra da tutmaya devam edeceğiz.
 
Üyelerimin acılı gününde yardımcı olma düşüncesi ile 1 adet cenaze aracı aldık ve esnaflarımızın hizmetine sunduk. Kan ihtiyacı olan esnaflarımıza ve halkımıza yardımcı olmaktayız. Üyelerimizin sevinçli günlerinde (açılış, düğün vb..) her zaman yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. İş güvenliği konularında esnaflar yararına anlaşmalar yaptık ve esnaflarımızın hizmetine sunduk. Esnaflarımızın daha iyi hizmet vermesi ve daha iyi iletişim kurmaları için Rusca ve İngilizce kurslar verdik. Esnaf gruplarını topladık sorunlarını dinledik. Çanakkale gezileri düzenledik. Fuarlara katıldık, Esnaflarımızın katılması için maddi ve manevi destek verdik. Esnaflar grupları hakkında düzenlenen kanun taslakları hakkında görüşlerimizi ilgili bakanlıklara üst kuruluşlar aracılığı ile ilettik. Özel hastaneler ile anlaşmalar yaparak esnaflarımıza%25 e varan indirimler sağladık. Tarihinde ilk defa tüm esnaflarımızı bir araya getirerek kaynaştırdık. Emniyet müdürlüğüne kimlik bildiriminde bulunan Esnaflarımıza yönelik, kosgeb müdürlüğünün verdiği faizsiz kredinin müracaatında, sanayi sicil belgesi alımında, K2 belgesi vb. alımında esnaflarımıza ücretsiz yardımcı olduk. Allah izin verirse önümüzdeki günlerde yine meslek gruplarını tek tek toplayarak sorunlarını dinleyip gereğini yapacağız. 
 
Ortalama 3 yıldır çeşitli sebepten, olaylardan dolayı turizm kötüye gitmektedir. Bunun sonucunda da birçok esnafımız sıkıntı çekmekte. Allah hepimizin yardımcısı olsun, 

26.07.2017 tarihinde sanal ortamda, İcra gelen Eski üyemiz sayın Mustafa Yıldız haber olmuş. Hepimiz çok üzüldük. Yüce Allah kimsenin başına vermesin. Benim buradan çağrım! Her esnaf kardeşim, dikkatli hareket etsin. İcraya düşen Esnaf kardeşim, bize önceden haber verin, bizde ilgili avukatlar ile görüşerek gereği neyse elimizden gelini yapalım. Mustafa arkadaşımız icra geldikten sonra beni aradı. Eşyalar gittikten sonra ben ne yapabilirim. Ben hakim’miyim, savcı’mıyım yoksa cumhurbaşkanı’mıyım. Olsam bile bu ülke bir hukuk devletidir. Hiç kimse kanunun üstünde hukuğun üstünde değildir. o yüzden, olay olup bitmeden haberimiz olursa yardımcı oluruz.
Sanal ortamda bazı gazeteciler, benim hakkımda, ısmarla haberler yaparak beni yıpratmaya çalışmakta. Beni kimse yıpratamaz onlar iftira attıkça ben güçlenirim. Atalarımız Güneş balçıkla kapanmaz demiş. Bu gibi insanların fikri çamur at izi kalsın. Allah’ın izni ile bunlar o çamurda boğulacaklar. Bizlerin yalan ve iftira ile bir işi olmaz. Herkes Nuri Demir’i eleştirebilir ama odamız hakkında bir eleştiri yapmasın. Burası tüm esnaflarımızın temsil edildiği saygın bir kurumdur. Bundan sonra hakkımda asılsız haber yapanlarla hukuk çerçevesinde mücadele edeceğim”
 
Son Güncelleme: 28.07.2017 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81