16 Nisan 2024 Salı

ESNAF SİCİL AFFI İSTİYOR

ESNAF SİCİL AFFI İSTİYOR

Isparta

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, esnafın hükümetten beklentileri olduğunu belirterek, sicil affı, cansuyu kredisi ve ahilik fonu hakkındaki taleplerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davrazlı

21 Ocak 2020 Salı 09:06

bu memlekette sadece esnafmı var.ne bu arkadaş.

Mehmet

20 Ocak 2020 Pazartesi 19:26

ulan ben maaşlı çalışıyorum vergimi peşin veriyorum bana da af gelsin, benim vergimi de patron bana versin ben yatırayım peşin kesilmesin belki yatırmıcam af gelecek ... esnafta ittirsin gitsin asgari ücretle çalışsın millet esnaflık yapacak diye ben açıktan vergi ödemek zorundamıyım ?

Gezgin

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:54

Esnaf sadece istiyor zaten. İşletme işletmekten bir haberler, ilk fırsatta müşteriyi yağmalamaya çalışan zihniyetteler, bedelsiz çek verip sicillerini yakarlar ama hep kendilerine çıkar isterler. Hadi kredi indirimini falan anlarım da, bunlar 3 harfli marketler kapatılsın falan istiyor artık dediklerini de bilmiyorlar. Vermeden almak size mahsus değil sayın esnaflar. Önce hizmet verin.

Esnaf

20 Ocak 2020 Pazartesi 00:08

Adamsın baskan . İçimizden gelipte makam mevki sahip olanlar esnafa cok yükleniyor. Nefes alamıyoruz sürekli baskı var esnafa. Mobeseden ceza yazıyolar neymiş içeride sıgara içiyormus memur izliyor ayni izada evler var acaba evlerde izleniyor mu içimde kusku o****u. Bana göre yanliş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR