Eskişehirspor'da belirsizlik hakim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da belirsizlik hakim
A
a

Eskişehirspor’da yeni sezon öncesi belirsizlik hakim oldu. 6 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi hiç kimsenin yönetime talip olmaması ve sözleşmesi sona eren futbolcuların ardından takıma neler olacağı merakla bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Tedirginlik var
Maddi anlamda büyük sıkıntı içinde olan Eskişehirspor 6 Haziran Çarşamba günü seçime gidecek. Başkan Halil Ünal’ın aldığı olağanüstü seçimli genel kurulun ardından camiada tedirginlik başlamıştı. 10 günü aşkın süredir alınana kongre kararının ardından yönetime henüz talip çıkmaması camiada yine tedirginliğe yol açtı.

Yönetim uğraşıyor
Başkan Ünal’ın yönetime talip olmayacağı henüz netlik kazanmazken, adaylık için adı geçen başkan yardımcıları şuan için sessizlik içine büründü. İstanbul ve Ankara’da hem kaynak arayan hem de yeni sezonda puan silme ve transfer yasağı cezasının gelmemesi için uğraşan yönetim kongrede net tabloyu paylaşacak.

Futbolcular bekliyor
Yeni sezon çalışmasını henüz yapamayan Eskişehirspor’da tam 13 futbolcunun sözleşmesi sona ermiş durumda. Sözleşmesi sona eren futbolculara hem Süper Lig’den hem de Spor Toto 1. Lig’den birçok ekip talip oldu. Futbolcuların birçoğu önceliğini Eskişehirspor’a verirken kongre tarihini beklemeye geçti.

Siyasilerden ses çıkmıyor
Maddi anlamda zor durumda olan ve yeni sezon öncesi büyük bir belirsizliğin hakim olduğu Eskişehirspor için şehrin önde gelenleri sessizliğe bürünmüş durumda. Şuana kadar hiçbir siyasi liderin Eskişehirspor hakkında tek bir söz etmemesi taraftarı oldukça üzüyor. Camia bir önce şehrin önde gelenlerinin Es Es için harekete geçmesini istiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 25 Mayıs 2018 15:02

siyasiler sessizliğini koruyorsa biz de 24 haziran'da sessizliğimizi koruruz. gider bağımsız adaylara oy veririm daha iyi.

1 4 Cevap Yaz
Ayhan

Siyasiler yardim etmek zorunda deil.Kim batirdiysa o cikarsin duzluge

1 4
Gardırop Fuad

Mithad Körler sessiz kalmasın birşeyler söylesin.

0 2
Esen 25 Mayıs 2018 10:41

Iyiki fenerliyim

9 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi