Eskişehirspor yönetimini sevindiren görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimini sevindiren görüntü
A
a

Eskişehirspor'un yarın evinde Keçiörengücü ile oynayacağı maçın biletlerine gösterilen ilgi giderek artıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında yarın 20.00’de oynanacak Eskişehirspor-Keçiörengücü maçının biletlerine gösterilen ilgi Siyah-Kırmızılı yönetimi mutlu etti. Daha önce 3 bine yakın kombine kart satışı yapılması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan yönetim, Cuma ve Cumartesi günü taraftarların kombine kart ve maç bileti almak için uzun kuyruklar oluşturmasına sevindi. Passolig internet sitesi üzerinden ve Esstore mağazasından satışı devam eden kombine kart ve maç biletlerinin, Pazartesi gününe kadar devam edeceği ve maçın oynanacağı saatte kadar toplam bilet ve kombine kart sayısın 10 bine yaklaşması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eseriniz 20 Ağustos 2019 10:10

aşağıdaki yorumlara ithafen bir daha yazıyorum: siz ömrü hayatınızda maraton üstü böyle gördünüz mü? başka diyeceğim yok.

0 0 Cevap Yaz
es58 19 Ağustos 2019 15:26

Lig başlamadan bilet fiyatları muhabbeti başladı. Gerçek taraftarlar bilet fiyatlarını sorun yapmaz. Alır kombinesini biletini girer maça adam gibi maçını seyreder takımına destek olur. Şu zamanda 1 liraya bilet mi olur kale arkaları 10. maraton 20. diğer yerler en az 50 olması lazım. 1 liraya maça giren taraftar taraftar değil 1 lira verir takıma 10.000 lira zararı olur. Yazık hala büyük taraftarız diye övünürsünüz

3 0 Cevap Yaz
Eses 19 Ağustos 2019 00:35

Bilet fiyatından şikayet etmemek için kombine alın. Maç başı daha uygun hale gelir. Zaten yönetimin de yapmak istediği bu. Yoksa 1 ₺ ye maça girip, ondan sonra da bu kadar borcu kim yaptı diye ağlarsınız. Kimse şapkadan tavşan çıkarmıyor. Almadan vermek te Allaha mahsus. Kulübe faydası olacaksa keşke daha yüksek ücretli olup stadyum doldurulabilse. Bunu da eleştiren çıkacak biliyorum. Ama gerçek taraftar geçen sene akmak almaktan bile aciz kalınan günleri unutmasın.

3 1 Cevap Yaz
Cüneyt 18 Ağustos 2019 19:04

Arkadaş bilet fiyatlarıni indirin neden 35 bin kişilik aday en fazla 15 bin kişi doluyo çok nadir bir kere 26 bin kişi doldurduk elinize ne geciyo kale arkalarını 5 TL kapalı 10 TL numaralı üst 30 alt 50 yapın bitsin bu iş o tribün boş durunca zevkmi aliyosunuz bu taraftar artık hep destek oldu yuklenmeyin abi 26 binden fazla seyirci girmedi milli maç harici ne var yani yapsanaiz millet çoluk çocuk gidip izlese

11 4 Cevap Yaz
yok 18 Ağustos 2019 17:50

bu sene ben yokum. "biz yaptık oldu" "fiyatlar böyle" mantığıyla nereye kadar. sosyal medyanın zengin bebelerine zengin berberlerine danışırsan olacağı bu. ilgi az arkadaşım. geçen seneden daha az. o kadar yazdık, bak bursa düştü, rekabet artacak, hadi illa 50 lira olmasın en fazla 80 lira yap şunu ki hem destek daha sağlam olsun hem de seyirci ortalamasında ikinci sıraya düşmeyelim.gözler halil ünalı arıyor, adam işini bildiği için 1 lira yaptıydı biletleri. şimdi bir hazırlık maçını yönetemeyenler taraftarını 1 saat kuyrukta bekletenler, maça 5 dakika kala içeri almaya başlayanlar yönetiyor kulübü.

6 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi