Eskişehirspor Ümraniyespor maçı ile sevindirecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Ümraniyespor maçı ile sevindirecek!
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 14. hafta karşılaşmasında bugün Ümraniyespor’u evinde ağırlayacak. Es Es’in kazanmak zorunda olduğu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: 13 haftası geride kalan TFF1. Lig’de son haftalarda başarılı sonuçlar alan Eskişehirspor -9 olan puanını +2 puana yükseltti. Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Altay ile 1-1’lik sonuçla 1 puanı alan Kırmızı Şimşekler’de yeni yönetimin prim dopingi yapmasıyla moraller oldukça iyi. Özellikle Demirbakan’ın göreve gelmesiyle birlikte takımın mücadele gücünün artması ve daha pozitif futbol oynaması taraftara da büyük umut vermeye başladı. Es Es bugün sahadan 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Öncelikli hedefleri Play-Off

Güçlü kadrosuyla sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Ümraniyespor geçtiğimiz yıl ligi 8’nci sırada bitirmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ve Trabzonspor’u saf dışı bırakarak dikkatleri çekmişti. Bu sezon öncelikli hedefini Play-Off olarak belirleyen Ümraniyespor, topladığı 22 puanla ligin 4’ncü sırasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta evinde Akhisarspor’la 2-2 berabere kalan İstanbul temsilcisi Eskişehirspor’u yenerek ilk 2 sıra için iddiasını sürdürmek istiyor.

Muhtemek ilk 11'ler

Eskişehirspor: 
Ekrem Kılıçarslan, Berkay Dabanlı, Erdal Akdarı, Hakan Aslantaş, Ibrahim Sissoko, Furkan Balaban, Ferhat Kiraz, Kamal Issah, Mehmet Özcan, Jesse Sekidika, Emre Güral

Ümraniyespor: Burak Öğür, Vasco Fernandes, Gökhan Süzen, Mehmet Sedef, Tarık Tekdal, Timur Temeltaş, Bahadır Taşdelen, Emircan Altıntaş, Serkan Göksu, Bentley, Riad Nouri

Düdük Sarper Barış Saka’da

Bugün saat 19.00’da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanacak olan Eskişehirspor – Ümraniyespor karşılaşmasını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Bersan Duran ve Hüseyin Aylak yapacak. Sarper Barış Saka, daha önce 11 Mayıs 2019 tarihinde Eskişehir’de oynanan ve Adanaspor’un 3-0 galip geldiği maçı yönetmişti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi