Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer: Fiziksel olarak dibe vurdular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer: Fiziksel olarak dibe vurdular
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Mustafa Özer önemli açıklamalarda bulundu. Takımların fiziksel olarak dibe vurduğunu belirten Özer, "Bu şartlarda liglerin tamamlanmasının zor olduğunu düşünüyorum. Beklemekten başka çaremiz yok" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Ben zor görüyorum
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglerin en erken haziran ayının başında balşayabileceği açıklamasının ardından gelişmeleri değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, "TFF sezon bitirmek için ısrar ediyor. Fakat ülkemizin bugün içinde bulunduğu duruma baktığımızda, liglerin tamamlanması zor gözüküyor" ifadelerini kullandı. Artarak devam ediyor
Ölümcül etkileri olan Koronavirüs salgının her geçen gün artarak devam ettiğini ve Haziran ayında liglerin başlatılması düşüncesinin, TFF’nin birçok eylem planından sadece biri olduğunu sözlerine ekleyen Özer, “FIFA ile yapılan görüşmede, liglerin tamamlanması ortak düşünce. Fakat dünya da ve ülkemizde salgının önümüzdeki haftalarda ne boyutta olacağı açık ve net bir şekilde görünüyor. Özellikle ülkemizde artarak devam eden bir vaka var. TFF de bunun farkında ve Mayıs ayında tekrar toplanarak durumu değerlendirecek” dedi.
 
Herkes risk altında
Özer, “Ülke futbolunun kaderi salgının Mayıs ayındaki durumuna bağlı. 10 farklı senaryo ve eylem planı belirleyen TFF, bunlardan birini veya birkaçını Mayıs ayının ilk haftasında hayata geçirecektir. Dünya sağlık örgünü, hiçbir şeyin insan sağlığından önemli olmadığını açıkladı. Bu yüzden sadece futbolcu ve teknik adamlar değil, maçlarda görev yapan sağlıkçılar, güvenlik, emniyet güçleri, basın mensupları, protokol, yöneticiler, kulüp ve stadyum çalışanları ve bunların aileleri risk altında olacak” şeklinde konuştu.
 
Fiziksel olarak dipteler
Teknik patron Özer, “Ayrıca izinli olan ve ligde ful kapasitede antrenman yapan futbolcular, şu anda fiziksel olarak en dibe vurmuş durumda. Tekrar lige hazır duruma gelmeleri, yeni lig takvimi göz önüne alındığında, bu şartlarda sezonun tamamlanması zor gözüküyor. Şu anda TFF’nin aldığı karara uymak ve beklemekten başka çaremiz yok. Bekleyip hep beraber, ülke futbolu ile ilgili verilecek kararları bekleyeceğiz. Tek dileğim, Eskişehirspor ve camiamız adına hayırlı bir karar çıkması” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 5 Nisan 2020 00:39

Senin dusuncek durumun yokki zaten küme düşmüş sun neyin kaygısını taşıyorsun anlamiyorumki.

0 12 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 4 Nisan 2020 16:38

Sen daha gitmedinmi ?

0 9 Cevap Yaz
Eses 4 Nisan 2020 15:38

Hoca hoca sen ne diyorsun takım zaten senin sayende dip yaptı anladık kaostan faydalanıp 1.ligde takım calıştırmak istiyorsun fakat yetersizsin git amatör bir takım calıştır başkanada söyle calıştırdığın takıma başkanlık yaparak kendini oyalar. Artı gelecek cezalarla takım zaten düşecek.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi