Eskişehirspor tarafarına tribün yasağı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tarafarına tribün yasağı!
A
a

Eskişehirspor'un bu haftasonu deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçına Eskişehirspor taraftarı alınmayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haftasonu Spor Toto 1. Lig'de çok önemli bir maça çıkacak. Deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Eskişehirspor bu maçta taraftarının desteğinden mahrum kalacak. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla MKE Ankaragücü Eskişeihrspor maçına Eskişehirspor taraftarları alınmayacak.  

Eskişehirspor resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu'nun, 14.03.2018 tarih ve 2018/15 kararı ile, Pazar günü karşılaşacağımız, MKE Ankaragücü maçına taraftarımız, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'na alınmayacaktır.

MKE Ankaragücü Eskişehirspor maçı ne zaman?

Eskişehirspor'un MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın saati ve hakemi de belli oldu. 18 Mart Pazar günü saat 18'de, Ankara 19 Mayıs stadında oynanacak maçı Çanakkale bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Abdullah Bora Özkara yapacak. MKE Ankaragücü Eskişehirspor maçının 4. hakemi ise Emre Malok.

MKE Ankaragücü Eskişehirspor maçını dakika dakika canlı anlatım ile www.anadolugazetesi.com adresinden takip edebilirsiniz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 15 Mart 2018 18:38

rakibimiz bu hafta 06 16 61 dayanışması içerisinde tribünlerde olacak. sosyal medyaya baktım her üç koltukta bu plakalı vatandaşlar oturacak, yalnız 16 plaka ortaya oturacak. büyük ihtimal yeniliriz, ama yenersek de şaşırmayın bizim takım böyle. bu ankaragücü geçen sezonun malatyası, ite kaka ortada oynana bir futbol olmadan hakem ittirmesi, osmanlıspor kiralıkları belediye desteği derken bu konumdalar.

1 1 Cevap Yaz
Marmara kazim 15 Mart 2018 13:45

Tribunde olsalarda degisen birsey olmuyor

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi