Eskişehirspor ile Bein Sport arasında yapılan yayın anlaşmanın lansman toplantısı yapıldı. Eskişehir Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor’a kısa, orta ve uzun vadeli kaynak oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Anlaşma hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şahbaz, “Önemli bir kaynak. Umarım Eskişehir’deki ve Türkiye’deki tüm Eskişehirspor taraftarları bize destek olurlar. Bu taraftarımıza bağlı. Ne kadar üye olunursa Eskişehirspor o kadar kazanacak.” dedi.

TARAFTARIMIZ DESTEK VERMELİ

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan ise, taraftardan destek istedi. Erdoğan, “Digitürk, Türkiye’nin sayılı markalarından. Eskişehirspor camiasına yakışır bir sponsor. Bizim teklifimize sıcak baktılar. Tek isteğim, büyük Eskişehirspor taraftarının bu kampanyaya destek vermesi.”ifadelerini kullandı.

HEM ESKİŞEHİRSPOR HEM TARAFTAR KAZANACAK

Digitürk Ulusal Satış Müdürü Ali Öztürk ise, “Biz burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eskişehirspor büyük ve köklü bir kulüp. Kulübe kaynak yaratmak istiyoruz. Yayın gelirlerinin dışında farklı kaynaklar yaratmak önemli. Bizim tercihimiz iç saha maçlarını kendi statlarında izlemesi. Deplasman maçlarını da bizim kampanyamız vasıtasıyla izlemeleri. Hem kulübe hem de taraftarımıza kolaylık sunuyoruz. İnşallah taraftarımız da buna destek verirler. Hem Eskişehirspor hem taraftar hem de Türk futbolu kazanır.” dedi.

Kampanya hakkında bilgi veren Öztürk, “Kampanya 12 aylık bir kampanya. İlk 3 ay 13.5 geri kalan ayları 27 TL ödeyecekler. Bu kampanya ile diğer lig maçlarını, İngiltere maçlarını, aile kanallarını, belgesel kanallarını izleyebilecekler. Kampanyaya katılmak isteyenler için Eskişehirspor resmi sitesinden de kampanya başvuru formu oluşturulacak.” şeklinde konuştu.