Eskişehirli kadınlara Büyükşehir'den iş müjdesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli kadınlara Büyükşehir'den iş müjdesi
A
a

Eskişehir'de iş arayan kadınlara Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli bir haber geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı duyuruda parkomat görevlisi kadınların işe alınacağı duyuruldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir iş ilanlarından iş arayan kadınlara güzel bir haber geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından verdiği iş ilanı ile belediye bünyesinde çalışacak kadın parkomat görevlisi aradığını açıkladı. İşte Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği iş ilanı;

Cadde otoparklarımızda hizmet vermek üzere kadın parkomat görevlisi istihdam ediyoruz. Hayatın her alanında daha fazla kadın gücü olması gerektiğine inanıyor, kadınlarımıza çok güveniyoruz! 

Kabin parkomat görevlisi

Hayatın her alanında daha fazla kadın gücü olması gerektiğine inanıyor, kadınlarımıza çok güveniyoruz. İletişim kabiliyeti yüksek 20-40 yaş arası, en az lise mezunu hızlı ve dikkatli çalışma temposuna ayak uydurabilecek Eskişehir büyükşehir belediyesi bünyesinde cadde otoparklarımızda görev almak isteyen kadın adaylarımızın, özgeçmişlerini;
İstiklal mah. Çınar sk. No:1 Odunpazarı/ Eskişehir adresine iletmeleri veya kentas@eskisehir.bel.tr adresine göndermeleri rica olunur. 

Parkomat görevlisi ne iş yapar?

Parkomat, belediyeler tarafından araç park yeri olarak tahsis edilmiş alanlardaki işgal bedelinin tahsilâtını otomatik olarak yapan ve makbuzunu veren cihazıdır. Bu cihazları kullanan görevlilere de parkomat görevlisi denmektedir. Park alanlarını kullanan araç sahiplerini belediyece belirlenen tarife karşılığı yaptıkları ödemeleri tahsil ve kayıt eder. 

eskisehir-belediye-iş-ilanı3
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
24 yaşında Lise mezunu bir kadın. 8 Aralık 2019 03:30

Şimdi gider bir umut başvururum. Ekmek parası taştan da çıkar çalışırım aslanlar gibi derim. İşe başlar o kışta kıyamette çalışırken caninin biri kalkar kadınım zayıfım diye ezer geçer üstümden para vermemek için. Öldüğümle kalırım. Birde iyi hal indirimi alır. Olan bana ve gariban aileme olur. Gerek yok. Korkuyoruz. Can güvenliğimiz yok.

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi