Eskişehir’li Başkanlardan İadei Ziyaret

Eskişehir’li Başkanlardan İadei Ziyaret

Başkanlardan İadei Ziyaret

Eskişehir’li başkanlar Geyve’ye çıkarma yaptı.

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Günyüzü Belediye Başkanı Mehmet Remzi Arayıt ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz ay içerisinde ve evvelki gün Eskişehir Seyitgazi’yi ziyaret eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, burada Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile ilçelerinde uygulama aşamasında olan projeler hakkında istişarelerde bulunmuşlardı.

Bugün ise Geyve Belediyesi Eskişehir’li misafirlerini ağırladı. Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Günyüzü Belediye Başkanı Mehmet Remzi Arayıt ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya iade-i ziyarette bulundular.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Başkanlarımız iadei ziyaret’te bulundu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dün Belediyeler arası işbirliği ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduğumuz sayın başkanlarımıza Geyve ilçemizdeki yaptığımız projeler hakkında bilgilendirme yaptık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantımız çok verimli geçti. Belediyeler arası işbirliğimiz artarak devam edecektir, ifadelerini kullandı.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 18.01.2017
Düzenleme: 22.01.2017 19:44
600
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.