Eskişehir'de o yol da "beton" oluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o yol da "beton" oluyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin çeşitli kentlerinde denenen ve başarılı sonuçlar alınan beton yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seyitgazi ile Ankara karayolu arasında kalan Yenikent-Yazıdere mahalleleri arasındaki yolda beton yol çalışmaları başladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Büyükşehir Belediyesi hem ekonomik hem de asfalt yola göre daha uzun ömürlü olan beton yol çalışmalarına devam ediyor. İnönü, Seyitgazi ve Tepebaşı ilçelerinde tamamlanan çalışmaların ardından Ankara karayolu bağlantılı Kalkanlı-Aksaklı-Yenikent-BüyükdereYazıdere ve Seyitgazi ilçe merkezi arasındaki ana arter yolda, beton yol öncesi genişletme çalışmaları başladı. Yolun standartlarını yükseltmeye başlayan ekipler, yolun genişliğinin 6 metreden 8 metreye çıkmasının ardından beton yol çalışmalarına başlayacak. 

BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe “Kıymetli Seyitgazili hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 kilometrelik Cevizli-BardakçıHan yolumuzun beton yol olmasının ardından şimdi de Yazıdere-Yenikent-Aksaklı-Büyükdere arasında Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarına başladı. Bu konuda çalışmalara büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen ve Genel Sekreterimiz Ayşe Ünlüce ile tüm ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

5 büyük mahalle birbirine bağlandı
Yolun 5 büyük mahalleyi birbirine bağladığı ve Ankara yolundan ilçe merkezine giden ana arter olması sebebiyle trafik yükünün ağır olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise çalışma yapılan alanlarda ulaşımın servis yolundan verildiğini belirterek, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine mutlak suretle uymaları konusunda uyarıda bulundular.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi