Eskişehir'de cezaevi firarisi yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de cezaevi firarisi yakalandı
A
a

Eskişehir'de cinayet suçundan kaldığı açık cezaevinden firar eden hükümlü ile onun gözaltına alınmasını engellemek amacıyla polise darp girişiminde bulunan 4 kişi yakalandı.

Sütiş Eskişehir

Alınan bilgiye göre, 2011 yılında işlediği cinayet nedeniyle Eskişehir Açık Cezaevi'nde yatan Sezer T. (31), önceki gün firar etti. Hükümlü, daha önceden tanıdığı arkadaşları Burak Ö. (27), Mustafa Ö. (23), Karani T. (22) ve Melih N'yi (23) de yanına alarak kent merkezinde bir araçla gezmeye çıktı.
 

Bir ihbarı değerlendiren polis, hakkında "kasten öldürme" suçundan 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sezer T'nin bulunduğu aracı Akarbaşı Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi'nde takibe aldı. Polisi fark eden Sezer T, araçtan atlayıp olay yerinden kaçtı.
 

Kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan Sezer T'nin gözaltına alınmasını engellemek isteyen Burak Ö, Mustafa Ö, Karani T. ve Melih N, görevli polis ekiplerine darp girişiminde bulundu. 4 şüpheli olay yerine gelen takviye polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Gözaltına alınan, Sezer T, Burak Ö, Mustafa Ö, Karani T. ve Melih N, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi