Görüş Bildir
Haberler
Eskişehir'de Bir Kadın 6 Yaşındaki Çocuğunu 'Cennete Gitsin' Diye Bağırarak Gölete Attı

Eskişehir'de Bir Kadın 6 Yaşındaki Çocuğunu 'Cennete Gitsin' Diye Bağırarak Gölete Attı

Ulaş
17.08.2019 - 20:09

Eskişehir'de bir anne, 6 yaşındaki çocuğunu 'Cennete gitsin' diye bağırarak gölete attı. Çocuğunu atmasının ardından kendini de göle bırakan Gülşah A. isimli kadın çevredekiler tarafından kurtarıldı. 

Çevredekiler tarafından kurtarılan anne ve oğlu hastanede tedaviye alınırken, Gülşah A.'nın psikolojik sorunları olduğu belirlendi.

DHA'nın aktardığı bilgiye Eskişehir'de saat 07.00 sıralarında, İstanbul'dan gelen ve geceyi otelde geçiren 24 yaşındaki Gülşah A., 6 yaşındaki oğlu Y.S.A. ile birlikte sabah Tepebaşı ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kentpark'a gitti.

Suni gölet çevresinde oğluyla birlikte bir süre dolaşan Gülşah A., ardından köprünün üstüne çıktı.

Suni gölet çevresinde oğluyla birlikte bir süre dolaşan Gülşah A., ardından köprünün üstüne çıktı.

Oğlunu kucağına alan Gülşah A., 'Cennete gitsin' diye bağırıp daha sonra Y.S.A.'yı yaklaşık 1.5 metre derinliğindeki gölete attı, ardından da kendisi atladı.

Anne ve çocuk hastaneye kaldırıldı.

Anne ve çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olayı görenlerin müdahalesiyle suni göletten çıkarılan anne ve oğlu ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülşah A. ve Y.S.A. tedaviye alındı.

Gülşah A.'nın Eskişehir'e çalışmak için geldiği ve psikolojik sorunları olduğu belirlendi. Eşiyle sorunları olduğunu iddia eden Gülşah A., oğlunu 'Cennete gitsin' deyip suya bıraktığını ardından da kendisinin atladığını söyledi. İşlemlerinin ardından hastanenin psikiyatri servisine alınan Gülşah A. tedavisinin sürdüğü bildirildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emek Uçarman

Maalesef çocuk yaşta evlenmesi ya da evlendirilmesi bile bozuk bir psikoloji için çok geçerli bir sebep... ‘Cennet’e gitsin.’ demesi bile cani olmadığını, h... Devamını Gör

Sema candelen

Yani 18 yasinda anne olmus 17 yaşında evlenmis desek lanet olsun al sana cocuk gelin vakasi. Senin yasin kac senin yapacagin annelik ne kadar iste? Herkes oy... Devamını Gör

ufukdiyoki

24 yaşındaki kadının 6 yaşında çocuğunun olması... Aileler de suçlu.