"Ben Eskişehir doğumlu, hayatımın büyük kısmını yurt dışında geçirmiş, memleket aşkıyla birkaç yıl önce geri dönmüş, uluslararası havacılık firmalarında First Class kabin amiri ve bir pilot olarak görev yapmış birisiyim. Hayatımı eğitime ve sosyal projelere adamış birisiyim. Projelerimle uluslararası platformlarda pek çok kez ülkemizi temsil etmiş birisiyim. 5 dil biliyorum. İngilizce, Fransızca, Almanca, Çince ve Mandarince  dillerini anadilim gibi konuşmaktayım. Eğitim hayatımın büyük kısmı yurt dışında geçti.

Kadınlara yönelik pek çok dernekte faaliyetlerim oldu. Siyasi hayatım hep vardı. CHP nin yurt dışında pek çok faaliyetini örgütlemiş ve Türk'ün adını uluslararası platformda duyurmak için yıllardır çalışmış birisiyim.

CHP benim için başta Atatürk'ün kurduğu parti olması, Cumhuriyete sahip çıkması, Atatürk ilkelerine sahip çıkması nedeniyle gönlüme yer etmiştir. Eskişehir tam bir CHP şehridir. Modern yapısı, Cumhuriyete sahip çıkması, demokratik felsefesi nedeniyle partimi ve şehrimi çok seviyorum. Önümüzdeki kısıtlı zamanı iyi değerlendirebilirsek, tabanı küstürmeden hareket edebilirsek, iyi bir aday profiliyle partimi Eskişehir de dört milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Hafta sonunda şekillenecek aday listesinde de kendimi üst sıralarda görüyorum.

Çağdaş bir parlamenterin sahip olması gereken yabancı dile ve bilgi birikimine sahibim. Bu şehrin aktif çalışan bir havalimanına ihtiyacı var. Aslında altyapı bulunuyor. Bir okulumuz var, pistimiz var kulemiz var, bu havalimanının yeniden hayata geçirilmesi gerekiyor. Eskişehir havacılığın gözbebeği bir şehirdir. Türkiye de uçuş okulları çok yetersiz ve çok pahalıdır. Uçak sayısı çok az ve imkansızlıklar çok fazla. Bu sektöre gönül veren gençler maddi imkansızlıklar nedeniyle bu mesleği yapamıyorlar. Bu düzenlemeleri kısa zamanda yapmak gerekiyor.

Uluslararası platformda çok fazla ikili ilişkilerim var. Eskişehir'e yatırımcı çekmek istiyorum. Bu memlekete fabrikalar açmalısın. İstihdam sağlamalıyız. Ancak yurt dışında yatırılarak Türkiye ye gelmeye çekiniyorlar. Diktatör bir rejim olduğunu söylüyorlar ve endişeleri de adım atmalarını engelliyor. Bu bakış açısını kırmak, cazip önerilerle yatırımcıları ülkemize çekmek durumundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletvekili adayı oldum. Dileğim meclise girerek çağdaş Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmektir. CHP nin yurt dışında da sesi, nefesi olmak istiyorum. Bana teveccüh gösterilirse Eskişehir'in ve ülkemizin kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın.