Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş’in İstanbul Orman Bölge Müdürlüğüne atanması ile boşalan Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne Recep Temel atandı. Resmi olarak görevine başlayan Bölge Müdürü Recep Temel Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Orman İşletme Müdürü Esat Şimşek, Fidanlık Müdürü Mutlu Tepe ve Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Merkezi Müdürü Emel Yıldız hazır bulundular.

 

Nazik kabullerinden dolayı Valimiz Aziz Yıldırım’a teşekkürlerini sunan Bölge Müdürü Temel, bundan önceki görevinin Erzurum Orman Bölge Müdür Yardımcılığı olduğu bilgisini verirken yine Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde Amasya ve Giresun il ve ilçelerinde görev aldığını sözlerine ekledi.

 

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Bölge Müdürü Temel, Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm illere hizmet vermek için elinden geleni yapacağını ve bu uğurda Sayın Valimizin görüş ve talimatlarına hazır olduğunu belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu sayesinde Afyonkarahisar’a taşkın koruma, gölet, baraj ve sulamaların yanında içme suyu gibi birçok alanda yatırımlar yapıldığını hatırlatırken, Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak tüm Türkiye’de ve hatta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi yurt dışında da birçok başarılara ve yatırımlara imza atıldığını ifade etti. Elde edilen bu büyük başarından Afyonkarahisar’ın da ziyadesiyle faydalandığını ve halende faydalanmaya devam ettiğini vurgulayan Valimiz Aziz Yıldırım, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü görevine yeni başlayan Recep Temel’in de başarılarının en iyi şekilde devamını getireceği inancını taşıdığını söyledi.

 

Eskişehir Orman Bölge Müdürü olarak görevine başlayan Recep Temel’e hem şahsı, hem de bölgesi için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Valimizi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’a hizmet etmek adına Valilik olarak kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyledi.