15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğüne, milletimize ve demokrasimize yapılan alçak saldırı ve hain darbe girişimi unutmadık...

FETÖ/PYD ve terör örgütlerinin ülkemizde demokrasiyi, milletimizin hür iradesini ve her türlü özgürlükleri hiçe sayarak ve hedef alarak yaptığı bu girişim, milletimizin azim ve aşılamaz gücüyle bertaraf edilmiştir.

15 Temmuz, Türk milletinin tarihinde bir demokrasi destanı olduğu kadar, Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti olarak, bize de böyle hain terör örgütlerine karşı mücadelede internet gazetecileri olarak sorumluluklarımızı ve görevlerimizi bir kez daha hatırlatan bir gündür...

Ülkemizin birlik, beraberlik ve bağımsızlığına yönelik 15 Temmuz darbe girişiminde kaybettiğimiz 251 şehidimizi rahmetle yâd ediyoruz.

2193 gazimize ve demokrasimiz için sokaklara dökülmüş vatandaşlarımıza minnetimizi sunuyoruz.  

Bu vesileyle tüm şehitlerimiz ve İstanbul’da şehit edilen Eskişehir’in Çifteler ilçesinden 26 yaşındaki Polis Memuru Fatih Dalgıç'a şehadetlerinin yıldönümünde bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti Yönetimi