WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ESKİPAZAR HEYETİ TBMM’DE AĞIRLANDI

Bu haber 16 Ocak 2018 - 15:15 'de eklendi ve 5.886 kez görüntülendi.

ESKİPAZAR HEYETİ TBMM’DE AĞIRLANDI

ESKİPAZAR İLÇE TEŞKİLATI VE BELEDİYE BAŞKANINI KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ TBMM’DE AĞIRLADI

Karabük’ün AK Parti Eskipazar İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanı heyet olarak bu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan TBMM’deki grup toplantısına katıldılar.

23 kişilik heyette, Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz, Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, ilçe teşkilat üyeleri, bazı belediye ve il genel meclis üyeleri yer aldı.

Grup Toplantısından sonra Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal heyeti toplantı salonunda kabul etti.

Eskipazar’daki yatırımlar ve sorunların ele alındığı toplantıda Milletvekili Burhanettin Uysal “Eskipazar ilçesinin önü açık. Yatırımlar planladığımız çerçeve dahilinde ilerliyor. Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilçenin geleceğini daha da parlak gösteriyor. Bizler 2019 yılında yapılacak olan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine tüm teşkilatlar olarak hazırlanmaya şimdiden başladık. İnanıyoruz ki Eskipazar’ın da kendi bölgesi ve ülkenin geleceği için AK Parti’ye her zaman olduğu gibi yine en büyük desteği vereceğinden kimsesin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Karabük’ün siyaset büyüğü Milletvekili Mehmet Ali Şahin ise Eskipazar heyetine yaptığı konuşmada şu görüş ve düşünceleri aktardı;

“2017 Yılında diğer ilçelerde olduğu gibi Eskipazar’da da özellikle köylere dönük hizmetler açısından geçmiş yıllara nazaran daha gayretli bir çalışma içerisinde olduk. Tabi merkezde de Belediye’nin yaptığı çalışmaları yeni Belediye Başkanımız Mustafa Yarkan aksatmadan sürdürüyor.

2018 Yılı, 2019’da yapılacak olan üç seçim öncesinin arife yılıdır. Seçim arifeleri, iktidarda olan AK Parti için vatandaşa dönük hizmetlerin artarak devam edeceği ve seçim çalışmalarının da sürekli göz önünde bulunduracağı bir yıl olarak görülmelidir. Bu nedenle 2018 yılını biz hem teşkilatlar olarak, hem de hükümet olarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Çünkü 2019 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler ve yine 2019 Kasım da yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim 2018’de göstereceğimiz performansa bağlıdır.

Sayın Cumhurbaşkanım bu işin farkındadır. Her konuşmasında altını çiziyor ve teşkilatlarımızın daha canlı, daha heyecanlı olması gerektiğini belirtiyor. Nasıl AK Parti’yi kurduğumuz ilk yıllardaki o gayret, azim ve heyecanla çalışıp buralara geldiysek yine aynı gayret ve azmi göstereceğiz.

Eskipazar teşkilatlarımız da şu ana kadar görev yapmış ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz şu ana kadar yapılan tüm seçimlerde bizim yüzümüzü güldürecek başarılar elde ettiler. Özellikle referandumda göstermiş olduğunuz başarı her türlü takdirin üzerindedir. Eskipazar referandumda en fazla oy çıkartan Eflani’den sonra ikinci ilçemizdir. Bu beni son derece mutlu eden tablodur.

Öte yandan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Eskipazar ilçesine ve orada geniş bir yöreye büyük yansıması olacaktır. Eskipazar’a OSB girişimiz merkezde ve kırsalda halk nezdinde bir memnuniyet doğurdu. Şimdi bize de düşen bu projeyi ete kemiğe büründürmek olacaktır. Eskipazar OSB için şimdi en önemli konu kamulaştırmadır. Kamulaştırma için bütçe ayrılmasıdır. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü Bey eksik olmasın, çok destek veriyor. Mecliste ‘Faruk Bey, kamulaştırma için Kalkınma Bakanlığına yazıları yazdınız ama sıkıntı

olmasın’ diye söylüyorum zaman zaman. O da bana ‘takip ediyorum başkanım, sıkıntı olmayacak inşallah.’ Diyor. Tabi ki kamulaştırma için şu anda 50 küsur milyon TL’ye ihtiyaç var. Tabi bunun tamamı değil, yarısı da gelse kamulaştırmalara başlarız. Ondan sonra zaten diğer adımlar süratle gelir. Süreç içinde parselasyon çalışmaları yapılmalı. Ardından yatırımcılar ve işadamları gelmeli. En önemli hedeflerimizden biri Eskipazar OSB’dir. Tabi kendisi “Ben Karabük’ün fahri milletvekiliyim ve hatta bakanıyım’ diyen Faruk Özlü Bey’in de canı gönülden bu projeyi istediğini biliyorum. Kendisine de gıyaben şahsına çok teşekkür ediyorum.”

Şahin’in heyete konuşmasından sonra Eskipazar ilçesinin ve köylerinin sorunları ile buralarda devam eden hizmet yatırımları ele alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.