Eski eşi, Emine Bulut'u çocuğunun yanında katletti

Kırıkkale'de Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile bir kafede buluştu. Fedai Baran, yanındaki bıçakla Emine Bulut'u kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bulut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, 10 yaşındaki kızı F.B.B. ise 'Anne lütfen ölme' diyerek ağlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale'de 43 yaşındaki Fedai Baran kendisinden boşanan 38 yaşındaki Emine Bulut'u bıçakladı. Bulut'un hastanede hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızının F.B.B.'nin ise 'Anne lütfen ölme' diyerek ağladığı görüldü.

Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Emine Bulut ile kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bulut, hastanede vefat etti. Cinayetin ardından kaçan Fedai Baran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da cinayete sosyal medyadan tepki gösterdi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise olay sırasında kadın ayardım etmek yerine telefon ile kayıt yapılmasına tepki gösterdi.