GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ESKİ BAŞKAN YÜKSEL SAHAYA ÇIKSIN MI?

ESKİ BAŞKAN YÜKSEL SAHAYA ÇIKSIN MI?

Tarih 15 Mart 2017, 19:01 Editör Dursun ONUR

TIME AYRINTI HABER- AK Partili Giresun Belediye eski Başkanı Hurşit Yüksel, sahaya çıkıyor.


AK Parti 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Referandumu ile ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. Bir süredir çalışmalara hız veren AK Parti’nin’ evet’ kampanyasına Belediye eski Başkanı Hurşit Yüksel de katılmaya hazırlanıyor.

Belediye başkanlığını CHP’ye kaptırdıktan sonra Ankara’ya yerleşen ve zaman zaman Giresun’a gelen Belediye eski Başkanı Yüksel, partisinin referandum çalışmalarına destek vereceğini ifade etti.

Bu noktada halen Giresun’da olan Yüksel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı Halit Yağlıdere, İl Yönetim kurulu üyesi Savaş Ayhan, vaktiyle görevden alınan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Usta ve Belediye eski meclis üyesi Zeki Çakır ile çay sohbeti yaptı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEĞİM

Gazetemize konuşan AK Partili Giresun Belediye eski Başkanı Hurşit Yüksel, yaklaşık 10 gündür memleketinde olduğunu ve birkaç  gün sonra Ankara’ya gidip geldikten sonra 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumda partisinin ‘evet’ kampanyasına destek vermek için vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi.

Ne diyelim.

Kolay gelsin.

Herşeyin hayırlısı.....


 

 

Bu haber 2232 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi