ANA SAYFA > SPOR > Eski başkan Altuğ'un açtığı davaya tepki

Eski başkan Altuğ'un açtığı davaya tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eski başkan Altuğ'un açtığı davaya tepki

Karşıyaka'da bu sezon ikinci yarıya kadar 1.5 yıl başkanlık yapan Mutlu Altuğ'un kulübün 20 Ocak'ta düzenlenen olağanüstü kongresinin iptal edilip yönetime kayyum atanması talebiyle açtığı dava tepki çekti

Sosyal medyada taraftarlar, futbol ve basketbolda sezonun en kritik döneminde açılan dava nedeniyle ayağa kalktı. Yeşil-kırmızılılar, başkanlığı döneminde kulübün tarihinde ilk kez 6 puanının silindiğini, 12 puanın daha silinmesine ise taraftarın kampanya yapıp engel olduğunu hatırlatarak Altuğ'un girişimini eleştirdi.

Karşıyaka camiası, dava sürecinin kulübün önünü kilitleyip şirketleşme gündeminde talip olarak öne çıkan Folkart Yapı'ya da geri adım attırmasından korkuyor. Dava dosyasını inceleyen yönetim ise camiadaki bütün hukukçuları toplayarak savunma yapmaya hazırlanıyor. Yönetim, savunmasında Altuğ'un da kulüp tüzüğünde yazan, "Genel kurullar 2 güne yayılır" maddesinin aksine tek aday olarak girdiği 20 Mayıs 2017'deki kongrede verilen önergeyle aynı gün içinde seçildiğine dikkat çekecek. Kulüpte genel kurul iradesinin tüm kurulların üzerinde olduğuna vurgu yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bellek Üçlemesi oyunları Karşıyaka'da sahnelenecek
Sonraki Haber Don Giovanni operası son kez Elhamra Sahnesi'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?