::
26 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eshab-ı Kehf Platformundan gazetemize ziyaret

Tarsus Eshab-ı Kehf platformu başkanı Hilmi Tuzcu ‘' Sizlerde Tarsus'un sorunlarına öncülük ediyorsunuz. Yayınlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz''
Eshab-ı Kehf Platformundan gazetemize ziyaret
Haber Giriş:
18 Eylül 2019 Çarşamba 13:11

Tarsus Eshab-ı Kehf platformu başkanı Hilmi Tuzcu ve platform üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde  bulundu.

Yazı İşleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’la görüşen Tuzcu ’’Biz Tarsus’ta ahlak ve maneviyatı önceleyen STK’lar olarak Tarsus’un hak ettiği yere gelmesi hususunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Gönüllü kuruluşlar olarak hayırlı  hizmetlere imza atmaya çalışıyoruz. Sizlerde Tarsus’un sorunlarına öncülük ediyorsunuz. Yayınlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan  da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Sizlerin  kalb-i dualarını bekliyoruz. Biz toplumun bütün kesimleriyle birlikte Tarsus’u daha güzel bir şehir yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.’’dedi.

Ziyarette  Barbaros Hayrettin  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Ünal Demir,  Erdem Der başkanı Yılmaz Alinç, Davet ve Kardeşlik derneği başkanı Cumali BozdağTarsus Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Birol Öz, Bab-ı İrfan derneği Başkanı Ramazan Şimşek,Bereket Eli Derneği Başkanı Osman Şahin, Tarsus İyilik Der  temsilcisi Başkanı Murat İnan ve  Yeni Asya Gazetesi temsilcisi Ahmet Ceylan, Peygamber Sevdalıları vakfı Tarsus başkanı Hakan Ayçoban, Umut Kervancı Tarsus temsilcisi  Ziya Bayık hazır bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI
16:15
TARSUS'TA ÇOCUKLAR 23 NİSAN COŞKUSUNU YAŞIYOR
15:21
DARISI ''HALK DÜRÜME''
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 10:06

DARISI ''HALK DÜRÜME''

10:06
DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 09:16

DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı
09:16