Esenboğa’da bir indi-bindi hikayesi!

Esenboğa’da bir indi-bindi hikayesi!

admin
admin
22 Ekim 2019 Salı 23:45
Esenboğa’da bir indi-bindi hikayesi!

Vedat REFAYELİ

Sevda Güneş İncesu’nun da yıllar önce İstanbul’dan Erzurum’a uçarken başına gelmiş ama ben ilk defa şahit oluyorum.

Şaşırmam da sanırım ondan!

Ankara Esenboğa’da Cumartesi günü akşam bindiğimiz ve neredeyse kapıların tam kapanacağı bir anda ‘arızalı, inin’ diye apar topar uçaktan indirildik.

Kapıda kesilen biletlerimizin koçanları tekrar geri verilirken en çok da o esnadaki nezaketsizliğe, ‘ben yaptım oldu’ tavırlarına taktım! İnanılmaz bir hoyratlık vardı ve sanki ben ‘sadece Erzurum uçağında böyle şey olur’ düşüncesine kapıldım, kendimi çok kötü hissettim.

Üstelik Vali Okay Memiş, MHP İl Başkanı Naim Karataş, Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz da aynı uçaktaydı.

Aynını onlar da yaşadılar.

Hadi uçak arızalıydı, emniyetimiz için indirildik. Hatta THY’nin görevli yöneticilerine bundan dolayı teşekkür bile etmeliyiz.

Başka bir uçak gelsin, ona binelim diye 2 saate yakın havaalanında bekletmek neydi, anlamadım.

Açıkçası ben diğer yolcular gibi gelecek olan öbür uçağı beklerken ‘’Ne olacak, sahapsız memleket’’ demekten kendimi alamadım, alamadım!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTürkiyeEsenboğa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.