1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed ve Rusya'nın Yoğun Bombardımanına Rağmen Tahrir’uş Şam Hazırlıklarını Devam Ettiriyor!
Esed ve Rusya'nın Yoğun Bombardımanına Rağmen Tahrir’uş Şam Hazırlıklarını Devam Ettiriyor!

Esed ve Rusya'nın Yoğun Bombardımanına Rağmen Tahrir’uş Şam Hazırlıklarını Devam Ettiriyor!

Esed ve Rusya'nın yoğun bombardımanına rağmen eğitimlerine devam eden Heyet Tahrir’uş Şam, yeni savaşçılarını mezun etti.

08 Kasım 2019 Cuma 15:48A+A-

Suriye’nin etkin muhalif gruplarından Heyet Tahrir’uş Şam grubu sosyal medya hesapları üzerinden savaşçılarına verdiği eğitimlerden görseller paylaştı.

Tahrir’uş Şam grubu, yeni savaşçılarının keskin nişancı eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun olduklarını bildirdi. Keskin nişancı eğitimi alan savaşçılarının eğitim sırasındaki görüntülerini paylaşan Tahrir’uş Şam, askeri eğitimlere hız vererek hem savunma hemde saldırı hattını güçlendiriyor.

Tahrir’uş Şam geçtiğimiz haftalarda, savaşçılarına ağır makineli tüfek eğitimi vererek 30 kadar savaşcıyı başarı ile mezun ettiklerini açıklamıştı.

Muhaliflerin kontrolünde bulunan İdlib Rejim ve destekçisi terörist gruplar tarafından havadan ve karadan aralıksız saldırı altında.  Heyet Tahrir’uş Şam grubu karadan gerçekleşmesi muhtemel saldırılara karşı savunma hattını güçlendirmek adına savaşçılarına eğitim vermeye devam ediyor.

1-117.jpg

2-157.jpg

3-124.jpg

4-096.jpg

5-073.jpg

6-063.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum