banner249

Eş zamanlı fuhuş operasyonu!

Aydın’ın Efeler ilçesinde polisin düzenlediği eş zamanlı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 18 zanlıdan 14’ü adliyeye sevk edildi.

Eş zamanlı fuhuş operasyonu!
banner240

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, günlük kiralanan evlerde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine, teknik ve fiziki takibin ardından başlattıkları operasyonda gözaltına alınan 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İl genelinde yapılan eş zamanlı operasyonda fuhuş yaptıkları ileri sürülen 4'ü yabancı uyruklu 9 kadın ile fuhşa aracılık ettikleri iddia edilen 2'si kadın 9 kişi, gözaltına alınmıştı. Fuhuşta kullanıldığı tespit edilen 4 ev ise kapatılmıştı. 

Çete liderinin Z.Ş olduğu öğrenilen fuhuş çetesinin şüphelileri S.E., E.T., T.S., A.S., S.Ş ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra fuhşa aracılık ettikleri iddia edilen O.K, D.C, A.T, M.O, B.T., E.K., A.T. Z.Ş., İ.M ile birlikte Aydın Adliyesi’ne sevk edildi. I.G, G.S., İ.M., H.E isimli yabancı uyruklu kadınların ise sınır dışı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER