Ahmet Ataç 15 02 2024

ES TV’de Es Es’e destek seferberliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ES TV’de Es Es’e destek seferberliği
A
a

Eskişehirspor’un nabzını tutan ve ES TV ekranlarında yayınlanan 90+3 programı, yeni sezonun ilk programını yaptı.

Sütiş Eskişehir
İlk programda Es Es’e maddi destek için birçok önemli isim telefonla bağlanarak maddi anlamda yardımda bulanacaklarını söyledi.

İş adamları harekete geçti
Gazeteciler Murat Dağtekin, Erkan Midilli, Teknik direktörler Serdal Eroy ve Ahmet Karaçöl’ün 2017-2018 sezonuna merhaba dediği programda, Eskişehirspor yönetimine destek mesajları geldi. 90+3 programına telefonla bağlanan İstanbul’da yaşayan Eskişehirli İşadamı Ömer Abacı, Başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetimine güvenlerinin tam olduğunu belirterek, kendisinin ve İşadamı Erol Tabanca’nın da yer aldığı İstanbul’daki Eskişehirli İşadamlarının, Eskişehirspor’a ciddi bir destekte bulunacağını söyledi.

Deplasman masrafları karşılanacak
Diğer taraftan Eskişehirli Av. Cemal Yüksel, Eskişehirspor’un iki deplasman masrafını karşılaşacağını belirttiği programa, telefona bağlanan işadamı İbrahim Alkara’da, bir deplasman masrafını karşılayacağını söyledi. Sezonun ilk deplasman masrafını karşılayarak Eskişehirspor’a katkıda bulunan Sağlık-Sen tarafından yakılan ilk kıvılcıma, diğer sendika ve odaların da önümüzdeki günlerde katkıda bulunacağı öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sefa sarikaya esk. 18 Ağustos 2017 10:41

Bu tur iş adamları cogalmali bence nerde tuzcular ist fenere destek olucak ve kadikoyden loca alacaklarına esk den neden almıyorlar ki yemi esk de yiyip yumurtayı ist takımlarına yapmasınlar burda esces var ok tm.sayin iş adamları esk de 300 tane iş adamı var.lica alanların listesini yayın kadın basın bence.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi