Marko fileleri havalandırdı
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Eskişehirspor'du. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde savunmadan Semih Güler uzun topta Bedirhan'ı gördü. Sağ kanatta topu kontrol eden Bedirhan, soluna çekip ortaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Marko Milinkoviç topu filelere gönderdi. Kalan dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, oyun da bir hayli sertleşti. Talha ve Milinkoviç gibi isimler sakatlanarak tedavi gördü.

Karşılıklı pozisyonlar
Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Cezayir ekibi Mac Oran takımı net bir fırsattan yararlanamadı. Bir dakika sonra Talha'nın kaleyi sağ çaprazdan gören noktadan yaptığı vuruş kaleci Limit'te kaldı. 42'de Cezayir ekibi yine net bir fırsatı harcayınca ilk devre Es Es'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci devre durgundu
İkinci devre Marko Milinkoviç, Talha Erdoğan ve Bedirhan Altunbaş'ın yerine Fıratcan Üzüm, Feyzi Yıldırım ve Hakan Aslantaş dahil oldu. İlerleyen dakikalarda Furgan, Jesse, Halil İbrahim ve İsmail'in yerine Mehmet Özcan, Utku Kızılkaya, Cemali Sertel ve İlkay Özcan gibi isimler oyuna dahil oldu. İlk devreye nazaran daha durgun geçen maçta gol sesi çıkmayınca Es Es 1-0 galip geldi.

ES ES'İN İLK 11'İ
Ekrem Kılıçarslan
Semih Güler
Marcel Appiah
Bedirhan (Hakan Aslantaş)
İsmail Oykun (Cemali Sertel)
Furgan Polat (Mehmet Özcan)
Ahmet Arslan
Talha Erdoğan (Feyzi Yıldırım)
Jesse (İlkay Özcan)
Milinkoviç (Fıratcan Üzüm)
Halil İbrahim (Utku Kızılkaya)
Editör: TE Bilisim