AKSARAY (İGFA) - AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, 7. Olağan Genel Kurulu'nu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongrede yeniden aday olan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, güven tazeledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı genel kurula AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile geçmiş dönem milletvekilleri Ahmet Yaşar, Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, Mustafa Serdengeçti'nin yanı sıra partililer katıldı.

Genel kurulda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dava adamı olduğunu söyleyerek, teröre tepki gösterdi. Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptığını anlatan Özhaseki, "Bir yılda 30 binden fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar, vatandaşlara bu evlere girmeyeceksiniz" dedi. 

Seçimler sonrasında söz alan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kendisine bu görevi yeniden veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatlarına teşekkür etti. Başkan Altınsoy, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni seçilen arkadaşlarına başarılar diledi.