Haberler

Erzincan'da kar ve tipide kaybolan sürü sahibi ölü bulundu

Güncelleme:

Erzincan merkeze bağlı Koçyatağı köyünde koyunlarını otlatmak için yaylaya çıkan ve kar fırtınası nedeniyle dönemediği tahmin edilen çoban Süleyman Akpolat'ın yapılan arama çalışmalarında cesedine ulaşıldı.

Erzincan'da hayvanlarını otlatmak istediği sırada kar ve tipi nedeniyle kaybolan vatandaş ölü bulundu.

Merkeze bağlı Koçyatağı köyünde koyun sürüsünü otlatmak için sabah erken saatlerde meraya giden Süleyman Akpolat (70), aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle kayboldu. Köydeki diğer sürülerin çobanlarla birlikte döndüğünü gören Akpolat'ın yakınları kendisinden haber alamayınca durumu jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri Akpolat'ı bulunması için köylülerle birlikte arama çalışması başlattı. Akşam saatlerinde ekipler havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verdi.

DERE YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Köylüler kendi imkanlarıyla sürdürdükleri arama çalışmalarında Akpolat'ı köye 4 kilometre uzaklıktaki Beşgözeler mevki yakınlarındaki dere yatağı içerisinde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akpolat'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Akpolat'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title