AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.
AK Parti Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; “Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken içimizi huzurla dolduran bir bayrama daha kavuşmanın sevincini biraz burukta olsa yaşıyoruz. Malum insanlık olarak dünyayı saran korana virüs ile savaşımız devam ediyor. Bu sebeple bayram heyecanını bu yıl evlerimizden yaşayacağız. 
Yeni tip korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde ilk defa bu Ramazan Bayramı’nı evlerimizde karşılayacağız. Korona virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, yakınlarımızı, akrabalarımızı, büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız.
Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. 
Bu duygularla değerli Erzincanlı hemşerilerimizin, milletimizin bu musibetten kurtulması için canla başla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımızın, ülkemizde ve yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın tüm İslam aleminin, Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımızla kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.