Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar’ın Mevlid Kandili Mesajı
banner229

Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar, Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dündar yayınladığı mesajında; Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (sav) 571 yılında Rebiulevvel’in on ikinci gecesi, Pazartesi sabaha karşı dünyaya teşrif etmiştir. Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli dönüm noktasıdır. Peygamberimizin gönderilişiyle, insanlık üzerine çöken kara bulutlar dağılmış, cehalet, haksızlık ve zulüm sona ermiştir.

Peygamber Efendimizin örnek hayatı, her Müslüman için, alınması gereken ibretlik derslerle doludur. O’nun uygulamalarını baş tacı edenlerin, aile yuvası daha sıcak, kazancı daha bereketli, akrabalık ve komşu bağları daha sağlamdır.

Mevlit Kandilini vesile olarak kabul edip, Sevgili Peygamberimizin bütün güzel hasletlerini örnek alarak ruhumuzu O’nun güzel ahlakıyla donatmalıyız. Zira Peygamberimizin getirdiği değerlere uymadan Allah’ın sevdiği bir kul olmamız mümkün değildir.

Sevgili Peygamberimizi iyi tanımaları için onun örnek yaşayışını, üstün ahlakını, güzel öğütlerini çocuklarımıza küçük yaştan itibaren öğreterek hem İslam dinimize hemde gelecek nesillerimizin daha mutlu, huzurlu bir dünyada yaşamalarına zemin hazırlayarak katkı sağlamalıyız.

Bu vesileyle idrak edeceğimiz Mevlid Kandilimizin Eruh ilçemize, ülkemize, İslam alemine ve bütün dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.