Hava Durumu

:

:

:

Ertuğrul Bodur: Engelliler Gününde Engelli Çıkardılar

05 Aralık 2019 Perşembe 16:31

SONMANŞET.COM- MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, yaptığı yazılı açıklamada, Engelliler Gününde 2 engelli çalışanın işine son veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i suçladı.

Ertuğrul Bodur: Engelliler Gününde Engelli Çıkardılar

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, yaptığı yazılı açıklamada, Engelliler Gününde 2 engelli çalışanın işine son veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i suçladı.

“2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Mersinli hemşerilerimiz, hür iradesi ve temiz vicdanı ile ilk defa büyükşehir yasası ile yönetilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Milliyetçi Hareket Partisi’ne tercihlerini kullanmışlardır.” Diyen Başkan Bodur şu açıklamayı yaptı:

“5 yıllık bu dönem içerisinde Büyükşehir belediyemiz, Yenice’den Kaledran’a kadar musluğundan içme suyu akmayan bir tek köyümüz kalmamıştır. İl genelinde sağlık taraması gerçekleştirmiştir. En ücra köy ve mezralarımıza kadar yolu olmayan asfalt çalışması yapılmayan yerleşim merkezi kalmamıştır. Mersinli hemşerilerimizin huzuru içinde inançlarını törelerini yaşamaları için her türlü yatırım ayrım yapılmadan gerçekleştirilmiş, Cami, Cem evi ve taziye evleri yapılmıştır. Engelliler daire başkanlığı, 81 ilde ilk defa Mersin’de kurulmuş; engellilerimiz önündeki tüm engeller kaldırılmıştır. Özetlemek gerekir ise Mersinli hemşerilerimiz 50 yıldır hasret olduğu hizmetler ile buluşmuştur. Ve bu hizmetlerin hepsi Mersin belediyesi çalışanlarınca gerçekleştirilmiştir.

2019 yılı mahalli seçimlerinde ise Mersinli hemşerilerimiz iradelerini Cumhuriyet Halk Partisi tarafına tercihlerini kullanmışlardır. Mahalli seçimler öncesi gerek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçtaroğlu’nun ve gerekse Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Seçer seçim meydanlarındaki ifadelerinde hiç kimsenin ekmeği ile oynanmayacağını beyan etmişlerdir. Bizler de bu beyanlar doğrultusunda Vahap Seçer’in söz verdiği gibi, Mersin’de hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi ve hiç kimsenin işine son verilmemesini beklerdik.

Ancak geldiğimiz noktada çocuklarının rızkı için evine ekmek götürmek üzere yukarıda saydığımız hizmetleri gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimizin performans yetersizliği yaftası ile tazminatlarının dahi ödemeden çıkarılması, işsizlik yardımını alamaması son derce hazindir, vicdani değildir. Dahası Engelliler haftasında iki engelli kardeşimizin İlyas Çubukçu ve Gökhan Mercan’ın işine son verilmesi de son derece manidardır. Bunu hiçbir vicdan kabul edemez. Bu vesile ile meydanda verilen sözlerin göz önünde bulundurup; mevcut durumun gözden geçirilmesini ümit ediyoruz.”

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.