Ersun Yanal ilk geldiği dönemi hatırlattı

Ersun Yanal Trabzonspor'un başına ilk geldiği dönemi hatırlattı.

Ersun Yanal ilk geldiği dönemi hatırlattı
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başına geldiği ilk dönemdeki benzer tabloyu bu sezon yaşıyor. 

Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başına geldiği 2007-2008 sezonundaki ilk 8. haftalık benzer tabloyu yaşadı.

Trabzonspor'un başına ilk kez 2007-2008 sezonunun 10. haftasında gelen Ersun Yanal, çıktığı ilk 8 lig maçında 3 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Söz konusu sezonda sıkıntılı bir dönemden geçen Trabzonspor, ligi 49 puanla 6. sırada bitirmişti. 2008-2009 sezonunda yeni bir kadro kuran ve yoluna Ersun Yanal ile devam eden Karadeniz ekibi, zirve yarışı içinde yer almıştı. Ligin 29. haftasında 3-0'lık Sivasspor mağlubiyeti, şampiyonluk beklentisi nedeniyle tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılmasına neden olmuştu.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, yeniden yapılanmaya giden bordo-mavili takımın başına geçmesiyle ve aldığı sonuçlarla ilk dönemdeki tabloyu hatırlattı. Bordo-mavililer 2016-2017 sezonunun ilk 8 haftasında 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONLA PUANLAR AYNI, GİDİŞAT FARKLI

Trabzonspor geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasıyla bu sezonun ilk 8.haftanın benzerini yaşadı. Karadeniz ekibi iyi başladığı 2015-2016 sezonunda, 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplarken, ilerleyen haftalarında ise kötüye gidiş sergiledi. Bu sezon ise kötü başladığı sezonda 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Sıkıntılı süreçte deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, olumlu sinyaller verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler