Ersun Yanal ile Emre'den Başakşehir mesaisi! Belözoğlu...

24.08.2019 - 08:56 | Son Güncellenme: 24.08.2019 - 11:56

Ersun Yanal ile Emre'den Başakşehir mesaisi! Belözoğlu...

Fenerbahçe'de gözler Medipol Başakşehir ile oynanacak maça çevrildi. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmayı kazanarak ligde uzun bir aranın ardından 2'de 2 yapmak istiyor.

Fenerbahçe lige iyi başlangıç yaptı

Gazişehir ile oynadığı maçı 5-0 kazanarak Süper Lig'e görkemli bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Başakşehir maçında da 3 puan hesapları yapıyor. 

Emre Belözoğlu eski takımına karşı oynayacak

Bu karşılaşma, yeniden Fenerbahçe'ye dönen Emre Belözoğlu açısından da farklı bir anlam taşıyacak. Emre, eski takımı Başakşehir'e karşı görev alacak.

Ersun Yanal ile Emre görüşme yaptı

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal'ın kaptan Emre Belözoğlu ile bu maç öncesinde kısa bir toplantı gerçekleştirdiği ve rakiple ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Emre Belözoğlu, mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguluyor

Bu arada Emre Belözoğlu, Başakşehir ile oynayacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiği görüşünde. Deneyimli futbolcu, alınacak galibiyetin takımı havaya sokacağını düşünüyor.

Emre Belözoğlu: "Sadece bir galibiyet aldık, şampiyon olmadık"

Takım arkadaşlarıyla da maç öncesi sohbet eden Emre Belözoğlu, "Arkadaşlar geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık. Ama sadece bir galibiyet aldık. Şampiyon olmadık. Geçen haftaki maçın anlamlı olması için Başakşehir'i yenmeliyiz" dedi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler