Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ersun Yanal için nabız yoklaması!

Ersun Yanal için nabız yoklaması!

Kötü sonuçların ardından Cocu’nun koltuğu sallanırken yönetimin aracılığıyla bazı isimlerin, camiaya ve Yanal’a yakınlığı ile bilinen Yüksel Çağlar’la temasa geçtiği iddia edildi.

Ersun Yanal için nabız yoklaması!

SEZONA teknik direktör değişikliği ile başlayan F.Bahçe’de üst üste uğranılan mağlubiyetlerin ardından Phillip Cocu’nun tahtı sallanmaya başladı. 11 transfer yapan ve futbol olarak şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Cocu için Beşiktaş derbisi ayrı bir önem daha taşıyor.

DERBİDEN ÇIKACAK SONUÇ ÖNEMLİ!

ŞU ana kadar saha içi sonuçlarına rağmen Hollandalı Cocu’nun arkasında duran yönetimin derbide alınacak mağlubiyetle birlikte yeni teknik direktör için düğmeye basacağı konuşuluyor. Hatta konuyla ilgili ilk iddia da bu hafta dillendirilmeye başladı. F.Bahçe camiasına ve Ersun Yanal’a yakınlığı ile bilinen iş adamı Yüksel Çağlar’ın ismi bu günlerde çok fazla konuşuluyor.

YANAL üzerinde ağırlığı bulunan Çağlar’a, Ersun Yanal’ın durumu için çok fazla telefon geldiği ve bu telefonların içinde de mevcut yönetime yakın isimlerin olduğu iddia edildi. Bilindiği gibi seçim çalışması sırasında başkan Ali Koç, kendisine yönetilen Ersun Yanal ismi için “Siz daha bizim vizyonumuzu anlayamamışsınız” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı