Tgrt Haber
18 Aralık 2018 14:44

Ersun Yanal: En büyük hayalim 4. yıldızı takmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulüpteki en büyük hedefinin 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi.

Ersun Yanal: En büyük hayalim 4. yıldızı takmak
fenerbhaçe,ersun yanal,ali koç,imza töreni

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç ortak basın toplantısı düzenledi.

Ali Koç, Yanal'la imza atmadan önce yaptıkları görüşmelerden bilgiler aktardı.

YARIM KALAN İŞİM VAR
Yanal'ın en büyük hedefinin 4. yıldızı takmak olduğunu söyleyen Koç, "Ersun hocamız sözleşmeye bakmadı bile. 'Yarım kalan bir işim var, hayalim 4. yıldız' dedi" dedi.

‘4.YILDIZI TAKMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

Ersun Yanal: “Biz Fenerbahçe’de umutları gerçekleştirmek için beraberiz. Fenerbahçe’nin büyüklüğü, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olmasıdır. Fenerbahçe, Türk sporunun lokomotifidir. Bugün bulunduğu yer, sadece futbolla yorumlanacak kadar sığ olmamalıdır. 4. yıldızı takacağız, 4. yıldızı takmak için var gücümüzle çalışıp, taraftarımızın desteğiyle bu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Sayın Başkanın vurguladığı gibi bulunduğumuz sürecin içinde 2 gün geçti. F.Bahçe sporda Türkiye’nin en büyük lokomotifidir.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...