Fenerbahçe'nin eleştirilen hocası Ersun Yanal sonunda çileden çıktı. Yanal, kendisi hakkında yapılan bir yorum üzerine, "Aşağılıkça sözleri söyleyene bir hafta süre. Çamur at izi kalsın yok artık" dedi

SERZENİŞTE BULUNUYORLAR AMA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligde alınan sonuçlar nedeniyle kendisi için yapılan eleştirilere sonunda yanıt verdi. Önce taraftarlara seslenen Yanal, "Şundan emin olun ki Fenerbahçe'nin geleceği için bir takım planlar yapıyoruz. Bazen taraftarlarımız bize serzenişlerde bulunuyor ama biz sonunda kazanmak için çalışıyoruz" dedi.

BUNUN HESABINI SORACAĞIM

Sarı lacivertli takımın hocası, televizyonda yapılan yorumlardan da yakınırken, "Bir zat-ı muhterem bir televizyon programında oğlumla ilgili saçma sapan suçlamalar yaptı. Sosyal medya trollerimin olduğunu, bunu düzenleyenin de oğlum olduğunu söyledi. Bu aşağılıkça sözlerini ispatlaması için bir hafta süre tanıyorum. Bunun hesabını soracağım" diye konuştu.

MAHKEMEYE VERECEĞİM

Yanal, "İspat etmezse önce mahkemeye onu vereceğim ve onu afişe edeceğim. Yeter artık. Çamur at izi kalsın, yok artık. Bu konulara girmem ama zat-ı muhterem bunu ispat etmezse bu konuya nasıl gireceğimi gösteririm. Bunun hesabını da hem yargıda hem de bağıra bağıra her yerde söyleyeceğim. Biz burada Fenerbahçe'nin geleceği için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi