Erman Toroğlu'ndan flaş yorum: 'Maç daha uzasa...'

24.08.2019 - 22:28 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 01:28

Erman Toroğlu'ndan flaş yorum: 'Maç daha uzasa...'

Erman Toroğlu, Başakşehir Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Süper Lig’in 2. haftasında Başakşehir, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Eski hakem ve spor yorumcusu Toroğlu, A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında bu maçı değerlendirdi.

 

 

İlk yarıdaki oyuna göre Başakşehir geçen senenin kopyası bir oyun oynuyor. Abdullah Avcı gitti ama arka tarafta mirası duruyor. Fenerbahçe de geçen seneki Fenerbahçe değil, daha iyi işler yapıyor. Yalnız kaleci degaj yapacak, oyuncu top sürecek, bir müdahaleye uğramadan yandan ceza sahasına girecek sıfıra yakın yerden oyuncu golü yapacak…

Başakşehir iyi geliyor, Fenerbahçe de kötü işler yapmıyor. Muriç’in pozisyonunu kaçırmak daha zor. Pozisyon görüntüde ofsayt, bunu daha ilk gösterdiğinde bu işte VAR’a gidilir dedik. Oyun durdu, bu kadar basit, net ofsayt, ne yapıyorlar dedik. Sonra ikinci, üçüncü görüntü geldi. Arada bir Başakşehirli oyuncu ayağını uzatıyor. Topa dokunuyor mu dokunmuyor mu? 

Maç sonu değerlendirmesi

90 dakika maç seyrettik. Kaliteli bir maç mı? Değil. Seyredilir mi? Seyredilir... Bence iki takım da organize görülmedi. Fenerbahçe'nin attığı 2. gol hazırlanış bakımdan iyiydi. Fenerbahçe, Başakşehir'den daha fazla kazanmak istedi. Fenerbahçe'de her maçı kazanmaya mecbursun. Ersun Yanal geçen sezon bu takımda çalıştı, takımı biliyor. Fenerbahçe'yi bu sezon 10 maç beklemeyeceğiz, 5 maç bekleyeceğiz. 

'Fenerbahçe kazanmak istedi'

Ne Başakşehir geçen seneki Başakşehir ne de Fenerbahçe geçen seneki Fenerbahçe. Maçın başından sonuna kadar süzgeçten geçirdiğimde şunu gördüm. Maç iki tarafa da gitti geldi, berabere bitse iki taraf için de adaletli olurdu amma velakin son 15 dakika Fenerbahçe çok kazanmak istedi, Başakşehir o kadar kazanmak istemedi.

'Maç daha uzasa...'

Başakşehir 4-5 futbolcuyla hücuma çıkıyor. Fenerbahçe topu döndürüyor, o 4 futbolcu yürüye yürüye dönüyor. Başakşehir'in oyun şekli Abdullah Avcı'nın oyun şekli değil. Daha çabuk oynuyorlar. Hücuma daha çabuk çıkıyorlar. Çıkıyorsun da döneceksin, dönemezsen böyle olursun. Maç daha uzasa Fenerbahçe 1 gol daha bulurdu.

'Okan Buruk sınıfta kaldı'

Başakşehir'in kabuk değiştirmesi lazım.  Okan Buruk sınıfta kaldı. Ersun Yanal iyi işler yaptı. Arda Turan'ı nasıl çıkarmazsın sen? Başakşehir 60 dakika 10 kişi oynadı!  Ayrıca Fenerbahçe'nin sağ beki Ozan Tufan. Göndersene Visca'yı o kanada. Arda Turan şu Başakşehir'de oynamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler