Erkan Zengin'den "Süper Lig" iddiasına yanıt

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin'den "Süper Lig" iddiasına yanıt
A
a

Erkan Zengin ile ilgili olarak dün İstanbul basını tarafından bazı iddialar ortaya atıldı. İsveç asıllı kaptanımızın 2018 Dünya Kupası’na çağrılmak için devre arasında Süper Lig’den bir takıma transfer olacağı haberi, Erkan Zengin tarafından anında yalanlandı.

Sütiş Eskişehir

Taraftardan tepki

En zorlu sezonlardan birini yaşayan Eskişehirspor’da taraftar, yönetim, teknik kadro, futbolcu ve basın kenetlenmiş durumda. Zorlu günlerin üstesinden gelmek için kenetlenen camiayı karıştırmak isteyen İstanbul medyası durumdan vazife çıkararak asılsız iddialarda bulundu. Dün bir gazetede yer alan Erkan Zengin ile ilgili iddialar, Eskişehirsspor taraftarının tepkisine neden oldu.

Asılsız iddialar

Söz konusu haberde, “İsveç Milli Takımı’na geri dönüp 2018 kadrosunda yer almak isteyen Erkan Zengin, biriken alacaklarını gerekçe gösterip ayrılmayı kafasına koydu. Deneyimli futbolcu, vitrinde olabilmek için Süper Lig’i istiyor. Eskişehirspor’un yıldızı Erkan Zengin, Süper Lig’e dönüş kararı aldı. Başarılı oyuncunun aklında yeniden İsveç Milli Takımı’na seçilip Dünya Kupası’na katılmak var” denildi.

Erkan’dan jet yalanlama

Yıldız futbolcu, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak takımda kalacağını bir kez daha vurguladı. Diğer taraftan alacakları ödenmeyen diğer futbolcular gibi TFF’ye başvuran Erkan Zengin’in, müracaatını 5 Aralık’ta yaptığı ve bir aylık sürenin Ocak 2018’de dolacağı öğrenildi. Erkan Zengin’in alacağının ise 240 bin Euro olduğu açıklandı.

Erkan Zengin tavsiye etti, Ibrahimoviç geliyor...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi