Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkan Petekkaya'dan Ahmet Hakan'a ilginç gönderme!

    Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, 'Alkol ve sigara yasaklansın' açıklamasını eleştiren gazeteci Ahmet Hakan'a Instagram hesabından gönderme yaptı. Petekkaya, Ahmet Hakan'ın eleştirilerine eski bir fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi.

    Oyuncu Erkan Petekkaya verdiği bir röportajda 'Alkol ve sigara satışı acilen yasaklanmış' demişti. Gazeteci Ahmet Hakan da bu sözleri köşesine taşıyarak ünlü oyuncuyu eleştirmişti. Petekkaya'dan o eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile cevap verdi.

    Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ın eski fotoğrafını paylaşarak, "Bu #oportünistahmethakan" notunu yazdı.

    erkannn

    ERKAN PETEKKAYA'DAN O SÖZLERE AÇIKLAMA GELMİŞTİ
    Alkol ve sigara için acil yasaklansın diyen Erkan Petekkaya, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "O sözler benden çıktı ancak yanlış anlaşıldı" dedi. "Ben alkol illetinden yeterince çektim" diyen Petekkaya, "Örnek olmamız gereken gençleri alkol ve sigaradan uzak tutmak için sarfettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı" dedi.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler