Ergonomi Kongresi Samsun'da

Ergonomi Kongresi Samsun'da
Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, 25'inci Ulusal Ergonomi Kongresi'nin 17-19 Ekim tarihlerinde Samsun'da düzenleneceğini açıkladı

MMO Samsun Şubesi, Okan Üniversitesi Öğretim Üyelerinden ve Türk Ergonomi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Fahri Özok ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi'nden bir çok yüksek öğrenim kurumundan öğretim üyelerinin katıldığı Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu(EİM MDK) Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

DERNEK BAŞKANI ÖZOK BİLGİLENDİRDİ

OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve MMO EİM MDK ortak çalışma toplantısıyla ilgili bilgi veren MMO Şube Başkanı Kadir Gürkan, 25'inci Ulusal Ergonomi Kongresi'nin Samsun'da yapılacağını açıkladı. Gürkan, "Türk Ergonomi Derneği'nin başkanı, değerli hocamız Prof. Dr. Ahmet Fahri Özok, toplantımızda bizlere kongreyle ilgili detaylı bilgiler verdi" dedi.

KADİR GÜRKAN: SAMSUN'A ZENGİNLİK KATACAK

Kongrenin, 17 – 19 Ekim 2019 tarihlerinde OMÜ’de yapılacağını duyuran Kadir Gürkan, "Ergonomiyi kısaca, insanın fiziksel ve psikolojik özelliklerini inceleyerek insanın makine ve çevre ile olan uyumunu doğal ve teknik olarak araştırma ve geliştirme metodu olarak tanımlayabiliriz. Kongreye katılacak çok değerli bilim insanlarının anlatacaklar ve bizimle paylaşacakları bilgiler, hiç kuşku yok ki, bizlere ve Samsun'umuza değer ve zenginlik katacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.